5 geriausios meilužės pagal Zodiako ženklą

Ar moteris „gera“ lovoje, nulemia daug aplinkybių, bet anaiptol ne paskutinėje vietoje – jos Zodiako ženklas, tikina astrologai.

 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 12, 2023, 3:31 PM, atnaujinta Aug 12, 2023, 3:50 PM

Pateikiame pačių geriausių meilužių pagal Zodiako ženklą reitingą.

5 vieta – Avinas

Avinai įeina į pačių geriausių meilužių penketuką, Tarp kitko, moteris Avinas įsitikinusi, kad ji turėtų užimti pirmąją vietą. Jeigu kalbėtume apie pačias temperamentingiausias moteris, ko gero, taip ir būtų.

Tačiau kartais ši savybė, kuria taip didžiuojasi Avinai, joms padaro meškos paslaugą: intymumas su jomis būna toks greitas, kad partneris nieko „nespėja“.

Tačiau daugeliu atvejų šio ženklo atstovės maloniai nustebina vyrus. Aktyvumo ir aistros joms galima tik pavydėti. Artumas su Avinu bus impulsyvus, įvairus ir, be abejo, karštas.

4 vieta – Dvyniai

Prieš prisileisdama prie savęs naują vyrą, moteris, gimusi po Dvynių ženklu, pirmiausia jį gerai ištyrinėja. Iš pažiūros šio ženklo atstovė gali atrodyti lengvabūdė. Bet dažniausiai taip nėra. Dvynių moters reikalavimai potencialiam intymiam partneriui yra aukšti.

Neretai Dvynių santykiai užsimezga būtent lovoje. Jeigu vyras praeis šį patikrinimą, galimas romantiškas tęsinys. Tad jeigu šio Oro ženklo atstovė pavergė jūsų širdį ir net prisileido prie savo kūno, jums teks pasistengti.

Suteikti vyrui malonumą Dvyniai moka, ši moteris atsipalaidavusi ir labai energinga. Tačiau tokiai damai patikti lovoje – nelengva užduotis. Daugelis „nubyra“, neatlaikę Dvynių ištvermės ir reikalavimų.

3 vieta – Šaulys

Šaulio ženklo moterys taip pat puikiai pasireiškia miegamajame. Be reguliaraus ir kokybiško intymumo Šaulė nesijaučia visaverte moterimi. Kūniški džiaugsmai jai yra vienas iš gyvenimo tonusą palaikančių šaltinių, kitaip ji tiesiog vysta.

Šio ženklo atstovės ne iš tų, kurios bandys išvengti artumo teisindamosi skaudančia galva. Dar daugiau, jos noriai gulsis į lovą visai ne dėl ramaus miego net tada, kai blogai jaučiasi (žinoma, jeigu savijauta ne kritinė). Moteris Šaulys žino, koks vaistas pagerins jos gyvybines jėgas.

Tačiau jeigu jūs pakliuvote į šios gražuolės lovą, tai visai nereiškia, kad užkariauta ir jos širdis. Pajusti meilę Jupiterio globotinė sugebės tik tam, kuris palaikys jos visas idėjas lovoje ir sugebės ją privesti iki viršūnės.

2 vieta – Skorpionas

Sidabras tarp geriausių Zodiako meilužių atitenka Skorpionėms. Jos visada traukia visų dėmesį. Šioje didingoje moteryje dera šaltas grožis, angelo šypsena ir ugninė aistra viduje. Sunku nepasiduoti Skorpionės žavesiui. O štai leistis su ja į intymius santykius – nelengva.

Tokia moteris į partnerio pasirinkimą žiūri labai atsakingai. Ji siekia, kad meilužio ir mylimojo vaidmenys derėtų to paties vyro asmenyje. Todėl, jeigu susižavėjote Skorpione, turite būti pasirengę jos ilgai ir atkakliai siekti.

Tačiau jeigu pavyks, jums bus trigubai atlyginta. Ypač maloniai nustebins Skorpionės elgesys lovoje. Ji gali būti tiek aistringa meilužė, tiek žaisminga mergaitė, pati imtis lyderystės ar paklusti partneriui. Kiekviena intymumo akimirka su Skorpione įsimins ilgam.

1 vieta – Svarstyklės

Aukščiausią vietą supermeilužių reitinge užima Svarstyklės. Jos savyje suderina visas įmanomas savybes, kokias įmanoma turėti šiuo jausmingu klausimu.

Net jeigu su vyru, su kuriuo atsidūrė lovoje, Svarstyklės ne itin ilgai pažįstamos, lovoje jį puikiai jaučia. Atrodo, kad šio Zodiako ženklo atstovės skaito partnerio mintis ir įkūnija pačius drąsiausius jo troškimus.

Svarstyklių vyrams reikia negailėti komplimentų. Atviras žavėjimasis jos elgesiu lovoje ir atviri pagyrimai – patys geriausi komplimentai Svarstyklių ženklo meilužei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.