Jie permato jus kiaurai: 4 įžvalgiausi Zodiako ženklai

Kai kuriems iš mūsų sunku perprasti kitus žmones. Pavyzdžiui, mes iš jų kažko tikimės, jei sulaukiame pažado, kad pagelbės, ir liekame nusivylę, kai jie žodžio netesi. Visgi yra keli Zodiako ženklai, kurie beveik neklysta, vertindami kitus žmones. Štai jie.

 Įžvalga.<br> 123rf nuotr.
 Įžvalga.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 14, 2023, 2:43 PM

Dvyniai

Šio ženklo atstovai lengvai randa su kitais bendrą kalbą, nuolat mezga naujas pažintis ir bendravimo patirtis jiems teikia didelį pranašumą.

Vos pradėję kalbėtis su žmogumi, jie pajunta, ko gali iš jo tikėtis. Tiesa, net jei pašnekovas jiems neatrodo geranoriškas, jie moka bendrauti taktiškai ir išlaiko su juo neblogus santykius. O faktus ir įžvalgas jie moka žmogui pateikti taip, kaip jam geriausiai suprantama.

Tiesa, nors Dvyniai turi daug pažįstamų ir bičiulių, tikrų draugų pas juos paprastai būna vos vienas kitas.

Vėžys

Žmonių, su kuriais bendrautų artimai, Vėžio aplinkoje veikiausiai nedaug. Užtat jis tuos žmones labai gerai supranta ir stengiasi atliepti jų poreikius. Net jeigu artimojo elgesys Vėžiui atrodo nepriimtinas, jis suvokia, kodėl žmogus linkęs elgtis taip ir ne kitaip.

Naują draugą į savo artimųjų ratą Vėžys priims tik daug su juo pabendravęs ir aiškiai supratęs, kas tai per žmogus. Būna daug tokių, kurie šios „atrankos“ taip ir nepraeina.

Mergelė

Mergelė linkusi kapstytis ir savo, ir artimųjų poelgiuose bei jausmuose. Nuolat apie tai galvodama ji išmoksta padaryti taiklių įžvalgų. Ji dažnai nujaučia, kaip linkę pasielgti jos aplinkos žmones, net jei tie savo ketinimus stengiasi nuslėpti.

Geriau nė nemėginti Mergelės apgauti ar kažką nutylėti savo naudai, nes ji tą supras ir ilgai atsimins. Tiesa, vėliau ji visgi suteikia ją nuvylusiems žmonėms antrą šansą.

Ožiaragis

Šis ženklas turi gerą intuiciją, be to, nuolat galvoja ir analizuoja tai, kas vyksta aplink – ir jis gerai supranta, kaip ir kodėl aplinkiniai linkę elgtis. Jam nereikia daug laiko, kad žmogų perprastų – dažnai atrodo, kad tą padaro po pirmų jo žodžių.

Ožiaragis ir draugus renkasi atidžiai, artyn prisileidžia tik tuos, kurie jam atrodo to verti.

Kartais jis pasineria į liūdesį dėl to, kad daugelis žmonių aplink atrodo savanaudžiai ir nepatikimi ir jam dažnai tenka jais nusivilti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.