4 vyrai pagal Zodiako ženklą, kuriuos lengviausia apvynioti aplink pirštą

Gal kam ir pasirodys keista, bet vyrai dažnai būna naivesni už moteris, kurioms šią etiketę įprasta klijuoti. Ypač naivūs būna kai kurių Zodiako ženklų atstovai. Juos itin lengva apvynioti aplink pirštą.

 Vyras.<br> 123rf nuotr.
 Vyras.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 17, 2023, 12:08 PM

Žuvys

Dauguma vyrų Žuvų įsitikinę, kad niekam neleidžia savimi naudotis. Iš tiesų žmonės dažnai sau leidžia manipuliuoti Žuvimis, o šios tiesiog to nepastebi. Reikalas tas, kad Žuvys iš prigimties yra idealistės. Jos pripratusios žmonėse matyti tik gera.

Tačiau jos turi gerai išvystytą intuiciją ir be vargo atspėja tikruosius žmogaus ketinimus. Astrologai pataria šio ženklo atstovams daugiau dėmesio kreipti į žmogaus kūno kalbą, kuri gali jį išduoti: mimiką, gestus, balso tembrą ir panašius niuansus.

Be to, reikia pažymėti ypatingą Žuvų polinkį visiems atleisti. Kaip stipriai žmogus benuviltų šį vyrą, jis, atkentėjęs, praktiškai visada tęsia bendravimą, manydamas, kad visiems reikia duoti antrą šansą.

Deja, daugelis (ypač klastingos moterys) naudojasi Žuvų naivumu, kad pasiektų savo tikslus. Bet negalima teigti, kad šie vyrai visiškai beviltiški: pavyzdžiui, asmeninės paslapties pašaliniam žmogui jie greičiausiai neatskleis.

Jautis

Vyrai Jaučiai labiau nei kiti linkę į užuojautą, ir tai daro juos ypač naiviais. Jeigu šio ženklo atstovas kitame žmoguje įžiūrės niekšiškumą, jis neužmerks į tai akių, o greičiausiai liausis tokiu žmogumi pasitikėti. Bet daugelyje gudrių asmenų Jautis nieko blogo nepamato ir iš geros širdies viskuo jiems padeda.

Kadangi dauguma Veneros globotinių išsiskiria atkaklumu ir darbštumu, visada atsiranda pakankamai norinčių pagyventi iš jų pasiekimų.

Pavyzdžiui, jeigu vyras Jautis dirba su kokiu nors reikšmingu profesiniu projektu, gudruoliai iškart prisijungia prie jo rezultatų.

Pasiskolinti iš jo pinigų, bet kokių daiktų, drabužių – paprasčiau nei paprasta. Skolos grąžinimo patiklus Jautis neretai laukia metų metus ir anaiptol ne visada sulaukia.

Vėžys

Astrologai Vėžius priskiria prie pačių naiviausių vyrų. Po šiuo ženklu gimsta labai daug patiklių ir pernelyg gerų žmonių. Dėl savo patiklumo ir greito skriaudų atleidimo įsistatęs ne vieną guzą Vėžys paprastai taip ir nepadaro jokių išvadų.

Vėžiai dažniau už kitus tampa įvairių machinatorių ir aferistų aukomis. Gudrūs marketinginiai triukai ir finansinės piramidės su spąstais, regis, sukurta specialiai jiems. Įtikinama ir taisyklinga kalba tiesiog suklaidina šio ženklo atstovus ir dėl to jie patiria įvairios rūšies nuostolius.

Tiesa, daugelis Vėžių turi ir nemažai įtarumo. Bet demonstruoja jį dažnai ne ten, kur reikia: ieško klaustos, kur jos nėra, ir tuo pat metu leidžia kitiems atvirai kabinti jam ant ausų makaronus.

Į bet kokį gerumą jų atžvilgiu Vėžiai atsako trigubu gerumu. Be abejo, tai gerai, bet jiems reikia mokytis neatiduoti už gerą žodį visko iki paskutinio skatiko. Kitaip jie rizikuoja likti be nieko.

Skorpionas

Ko gero, Skorpiono buvimas šiame sąraše daug kam pasirodys keistas, juk iš pažiūros šie ženklai atrodo uždari, tyleniai ir net būna šiurkštoki. Bet dažniausiai už minėtų savybių Skorpionai slepia pažeidžiamą sielą.

Pažymėtina, kad kuo jaunesni vyrai Skorpionai, tuo jie naivesni ir geresni. Jaunystėje jie labai linkę į empatiją, o beveik viską, ką išgirsta, priima už gryną pinigą.

Bet einant laikui, kaskart lipant vis ant naujo grėblio, šio ženklo atstovai ima žiūrėti į pasaulį su vis didesniu įtarumu.

Jeigu Skorpionui tenka išgyventi mylimo žmogaus išdavystę, jis ne šiaip praranda naivumą, o gali visiškai liautis pasitikėti žmonėmis ir pradėti naudotis jais pats.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.