4 moterys pagal Zodiako ženklą, kurios dažniausiai lieka vienišos

Kai kurios moterys nesugeba rasti tinkamo partnerio ir ilgai lieka vienišos. Į šią situaciją kiekviena žiūri skirtingai. Vienos liūdi negalėdamos dalintis laime su mylimu žmogumi, kitos verčiau bus vienos, nei su „kuo pakliuvo“. Yra ir moterų, kurioms vienatvė teikia malonumą.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 23, 2023, 2:01 PM

Polinkis į vienatvę neretai būna susijęs su Zodiako ženklu. Štai kurių ženklų atstovės dažniausiai lieka vienišos.

Svarstyklės

Iš pirmo žvilgsnio moterys Svarstyklės visai neatrodo vienišos. Aplink jas visada sukasi daug vyrų, joms netrūksta jų dėmesio. Keista, tačiau turėdamos tokį, regis, gerų vyriškių pasirinkimą, šio ženklo atstovės lieka vienišos.

Pačios Svarstyklės, ypač jaunystėje, paprastai nesikremta, kad liks be „to vienintelio“ išrinktojo. Tačiau kol jos išbando aplink esančius vyrus, rinkdamosi patį geriausią, pretendentų eilės pradeda retėti.

Moteris Svarstyklės lengvai gali likti vieniša dėl savo neryžtingumo. Jai derėtų atminti, kad tarp šiuolaikinių vyrų ne tiek ir daug riterių, kurie pasirengę visą amžinybę laukti širdies damos dėmesio.

Jeigu moteris neatsilieps į jo rodomą dėmesį, anksčiau ar vėliau jis atkreips dėmesį į labiau linkusią bendrauti gražuolę. Svarstyklėms, kurios nenori likti vienišos, rekomenduojama mažiau abejoti ir pretendentams į savo širdį nekelti pernelyg nepamatuotų reikalavimų.

Šaulys

Moteris, gimusi po Šaulio ženklu, labai vertina savo nepriklausomybę. Jeigu Ugnies stichijos atstovė ir pradeda santykius, vyras jai netampa visatos centru; draugai ir profesiniai interesai jai kur kas svarbesni.

Dažnam partneriui toks požiūris, ko gero, nepatiks. Todėl ilgai išlaikyti romantišką ryšį daugumai Šaulių nepavyksta. Moteris Šaulys kartais ir pati nori būti vienišė.

Kartais reikalai prieina iki santuokos, iš kurios dauguma šaulių sėkmingai pabėga – jas tiesiog užgraužia šeiminė rutina. Pabandžiusios santuokos saitus su sriubos virimais neretai moterys Šauliai pasirenka laimingą vienatvę ir nepriklausomybę nuo vyrų.

Pažymėtina, kad gyvenimas be patino jai nekliudo auklėti vaiką ar net keletą vaikų ir būti gera mama.

Ožiaragis

Dauguma moterų Ožiaragių – tai vyrai su sijonais. Todėl jos išteka ne už vyro, o už savo darbo. Karjera ir sėkmė jai kur kas svarbiau, nei šeimos lizdelis.

Reikia pažymėti, kad ir Ožiaragių reikalavimai, keliami, vyrams, aukšti. Kuo vyresnė tampa šio ženklo atstovė, tuo labiau ji sau pakankama, o šansai su kažkuo pasidalinti asmenine laime sumažėja.

Ožiaragiai visą gyvenimą siekia tobulėti, ir dažnai joms atrodo, kad vyras temps jas į dugną, atimdamas laiką nuo daug svarbesnių dalykų.

Dvyniai

Dvyniai neretai sąmoningai pasirenka vienatvę. Kadangi tai vienas permainingiausių ir nepastoviausių Zodiako ženklų, rimtų santykių, o juolab santuokos jos tiesiog bijo.

Merkurijaus dukros gana greit įsimyli. Sutikusios eilinę „meilę visam gyvenimui“, jos gali prisiekti ištikimybę ir duoti kalnus pažadų. Bet stabilumas Dvyniams greit atsibosta ir jos leidžiasi į naujų romantinių nuotykių paiešką.

Paradoksalu, bet daugelis šio ženklo atstovių šeiminiame gyvenime jaučiasi vienišesnės, nei be šeimos. Daugumai Dvynių vienatvė yra ne kankinanti, o laiminga būsena, kuri joms būtina kaip oras.

Yra ir kitokių šio ženklo atstovių, kurios nieko prieš susisaistyti rimtais įsipareigojimais ir šeiminiais saitais. Bet jos nesupranta, kokį norėtų matyti savo būsimą sutuoktinį – visi atrodo „ne tokie“. Dėl nuotaikų ir interesų kaitos Dvyniams greitai pasikeičia įsivaizdavimas, kokia turi būti jų antroji pusė, Todėl vyrą, kurį vakar dievino, šiandien jos laiko nevertu dėmesio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl bankai ir toliau brangina paslaugas?