5 Zodiako ženklai, traukiantys nemalonumus

Visiškai natūralu, kad kiekvieno žmogaus gyvenime gali nutikti nemalonių dalykų. Tačiau kai kuriems jie nutinka gerokai dažniau.

 Mergina.<br> 123rf nuotr.
 Mergina.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 25, 2023, 10:46 AM

Pasak astrologų, didelį vaidmenį čia vaidina Zodiako ženklas. Štai Zodiako ženklai, kuriuos dažniau nei kitus persekioja įvairios nesėkmės.

Avinas

Gimusieji po Avino ženklu – iš prigimties avantiūristai ir visada nori nuotykių. Šio ženklo atstovai gali mesti visus darbus ir pramogauti per naktis; jie gali visa galva pulti į kokio nors abejotino sumanymo epicentrą, nesijaudindami dėl galimų rizikų.

Avinas patenka į nemalonumus dėl savo nevaldomos prigimties. Tad nekeista, kad Avinai užima lyderio poziciją tarp Zodiako ženklų pagal susidūrimą su nemaloniomis situacijomis. Dažnai šio ženklo atstovai nespėja padaryti svarbių darbų ir paveda artimus žmones. Avinams labai svarbu įveikti jiems būdingą nekantrumą – tikrą nesėkmių magnetą.

Žuvys

Žuvys dažnai būna pernelyg nerūpestingos. Jos anaiptol ne visada moka racionaliai planuoti savo laiką – joms tiesiog trūksta nuoseklumo. Kai kas tai teisina joms būdingu svajingumu, kai kas akcentuoja kūrybišką prigimtį. Bet iš tiesų viskas kur kas paprasčiau: daugelis šio ženklo atstovų yra pakankamai tingūs. Dėl to jiems sunku suimti save į rankas ir imtis darbų, ypač rutininių užduočių.

Žuvims kyla nesusipratimų santykiuose dėl joms būdingo lengvabūdiškumo, taip pat nemokėjimo laikytis duotų pažadų. Nepaisant to, kad nemalonumai persekioja daugelį gimusiųjų po Žuvų ženklu, retas kuris padaro išvadas iš savo klaidų. Žuvims tiesiog nesinori iš naujo mokytis ir keistis.

Mergelė

Dauguma Mergelių gadina sau gyvenimą nuosavu negatyvu. Be to, kad šio ženklo atstovų sąmonė pati aktyviai generuoja liūdnas mintis, jos dar ir sugeria blogas aplinkinių žmonių nuotaikas. Todėl daugeliui Mergelių pasaulis atrodo pilkas, liūdnas, o kartais ir žiaurus. O jis į tai atsako nemalonumais.

Mergelėms nuo ankstyvos vaikystės gerai išvystyta užuojauta ir empatija, dėl to joms dar sunkiau įveikti sunkumus. Sulaukus brandesnio amžiaus įgimtą Mergelių nepasitikėjimą neretai pakeičia agresija, net žiaurumas, ir tai jų gyvenimą tik dar labiau apsunkina. Kad Mergelėms būtų lengviau gyventi, o nemalonumai ištiktų rečiau, joms būtinas tikėjimas ir artimų žmonių palaikymas.

Vandenis

Vandeniai išsiskiria pasitikėjimu savimi. Jeigu kas nors pasakys, kad kažkas – ne šio ženklo atstovo jėgoms, jis būtinai padarys viską, kad įtikintų priešingai. Kartais ši savybė veda į teigiamus gyvenimo pokyčius, bet dažniau suvaidina priešingą vaidmenį.

Vandeniai linkę pervertinti savo jėgas ir prisiimti daugiau darbų, nei sugeba įvykdyti. Dėl nuolatinės apkrovos jie dažnai tiesiog susipainioja tarp savo įsipareigojimų ir apskritai pamiršta, ką ir kam žadėjo. Gera naujiena Vandeniams: turėdami noro jie sugeba rasti kompromisą su šia savo charakterio savybe ir atsakingiau rinktis darbus. Be to, Vandeniai, kitaip nei dauguma prieš tai minėtų ženklų, moka daryti išvadas iš savo klaidų ir iš jų mokytis.

Jautis

Kaip viena ryškiausių Jaučiams būdingų neigiamų savybių astrologų nurodomas egoizmas. Dauguma Jaučių įsitikinę, kad jie „patys pačiausi“ – talentingi, geriausiai išmanantys, patrauklūs ir t.t. Ir patys po to kenčia nuo nemalonumų, kurios prišaukia jų savimeilė.

Daugiausia problemų ši savybė kelia santykiuose su žmonėmis – tiek romantinėje, tiek profesinėje srityje. Jaučiams trukdo ir jiems būdingas išdidumas, puikavimasis bei godumas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.