Pasirinkite tortą: štai kokią dovaną jums ruošia kosmosas

Tortas kiekvienam asocijuojasi su švente. Juk juo vaišina svečius, atėjusius pasveikinti šeimininko ir atnešusius jam dovanų.

 Kurio torto norėtumėte paragauti?<br> D.Noreikaitės iliustr.
 Kurio torto norėtumėte paragauti?<br> D.Noreikaitės iliustr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 30, 2023, 12:51 PM

Ar norite sužinoti, kokią dovaną jums paruošė kosmosas? Pasirinkite vieną iš pavaizduotų tortų ir skaitykite aprašymą.

1.

Kosmosas jus nori stipriai supurtyti! Jums reikalingos naujos emocijos ir įspūdingi gyvenimo įvykiai. Dėl to jums bus siųstas meilės nuotykis. Jūsų asmeniniame gyvenime įvyks permainos, kurios jus privers, įkvėps atlikti naujus žygdarbius.

Jeigu jūs vieniši, greičiausiai sutiksite žmogų, kuris privers jūsų širdį prisipildyti švelnumo ir šilumos, o jeigu jau seniai esate ne vieni, jūsų laukia romantiškas vakaras, o gal ir visas medaus mėnuo. Jūs tikrai turėsite laiko pasimėgauti savo partneriu ir pasisemti gyvybinių jėgų.

2.

Kosmosas mato, kad jūs bendraujate su dideliu skaičiumi žmonių, ir kartais jus tai vargina. Jūsų aplinkoje yra ne tik ištikimi draugai, artimi giminaičiai, bet ir pavyduoliai bet apskritai toksiški žmonės. Jie temdo jūsų kasdienį gyvenimą ir neduoda ramiai gyventi.

Kosmoso dovana išvaduos jus nuo nemalonių draugų. Metas jūsų gyvenimą išvalyti nuo tų, kurie tempia jus žemyn ir trukdo visavertiškai tobulėti. Aplinkybės susiklostys taip, kad jums neteks konfliktuoti, kad nutrauktumėte santykius. Pati situacija parodys jums kelius.

3.

Kosmosas jums siunčia dovaną iš vaikystės. Ką tai reiškia? Kai jūs buvote vaikas, labai apie kažką svajojote. Galbūt kur nors nuvažiuoti, o gal turėti kokį ypatingą augintinį. Kosmosas nusprendė atgaivinti jūsų vaikystės svajones, kurias jūs patys nukišote į tolimą stalčių, galvodami, kad jos taip ir liks fantazijomis.

Visai greitai jūsų vidinis vaikas pradės švytėti ir šokinėti iš džiaugsmo, juk išsipildys jo pati slapčiausia svajonė. Jums belieka tik džiaugtis kosmoso dosnumu ir laukti, kada žadėta dovana pas jus ateis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.