Zodiako ženklų didvyriškumo reitingas: kas yra tikrieji herojai

Ne kiekvienas sugeba būti didvyriu. Tam reikia ir drąsos, ir pasiaukojimo, ir nesavanaudiškumo. Didvyriškumas reiškiasi ne tik išskirtinėse situacijose, bet ir kasdienybėje, žmonių santykiuose. Štai Zodiako ženklų reitingas pagal polinkį į herojišką elgesį.

 Herojė.<br> 123rf nuotr.
 Herojė.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 9, 2023, 3:30 PM

1 vieta – Šaulys

Tipiškas Šaulys turi visas savybes, kad taptų tikru didvyriu. Jam būdinga drąsa ir ryžtas. Šaulys pasirengęs poelgiams, vertiems pagarbos. Didelį vaidmenį čia vaidina įgimtas polinkis rizikuoti. Tačiau pats Šaulys nelaiko savo žygdarbių dideliais nuopelnais, toks jo gyvenimo būdas.

2 vieta – Avinas

Avinui būdingas vadinamasis „beatodairiškas heroizmas“. Kritinėmis akimirkomis jis veikia remdamasis tik instinktais, negebėdamas objektyviai įvertinti situacijos. Negalima sakyti, kad šis Ugnies ženklas tikslingai stengiasi daryti gera, bet labai tikėtina, kad neatsisakys padėti sudėtingoje situacijoje.

3 vieta – Liūtas

Liūto didvyriškumas priklauso nuo situacijos. Taip, jis geba rizikuoti savo fizine sveikata ir net priimti smūgį. Bet priežastis turi būti labai svari. Be rimtos priežasties šis ženklas nenorės veltis į nemalonumus, nors drąsos ir pasiaukojimo turi nors vežimu vežk.

4 vieta – Jautis

Astrologiniu požiūriu Jautį galima vertinti kaip potencialų didvyrį. Ypač tai gali pasireikšti kovos lauke. Taikiomis aplinkybėmis jis linkęs išlaikyti neutralumą, retai rodo iniciatyvą atlikti kilnų poelgį.

5 vieta – Dvyniai

Dvyniai geba atlikti žygdarbį, bet tik jeigu šis aktas nekelia realaus pavojaus jų sveikatai. Pasijutęs didvyriu tipiškas šio Oro ženklo atstovas padarys taip, kad apie jo gerus darbus sužinotų kaip įmanoma daugiau žmonių. Juk jis ne veltui stengėsi.

6 vieta – Vėžys

Kasdieniame gyvenime Vėžys labai atsargus. Stengiasi be reikalo neprovokuoti likimo, imasi visų įmanomų saugumo priemonių. Bet ekstremalios situacijos leidžia jam atsiskleisti iš kitos pusės. Supratęs, kad kažkas iš artimų žmonių pateko į bėdą, Vėžys pasirengęs rizikuoti net savo paties gyvybe.

7 vieta – Svarstyklės

Svarstyklės turi užaštrintą teisingumo jausmą, kuris ir stumia jas daryti kilnius poelgius. Pasitaikius progai jos užstoja silpnesnius, gina svetimus interesus, sąmoningai padeda kitiems. Deja, Svarstyklės turi šiokių tokių problemų su ryžtingumu, todėl apie jų didvyriškumą girdime nedažnai.

8 vieta – Mergelė

Mergelė – dar vienas potencialus didvyris su paslėpta narsa. Dažniausiai šio ženklo žygdarbiai aplinkiniams nematomi. Veiksmai gali būti susiję su savęs, savo kompleksų, išorinių aplinkybių nugalėjimu.

9 vieta – Žuvys

Kad Žuvys atliktų žygdarbį, reikalinga stipri motyvacija. Priešingu atveju jos nepanorės veltis į rizikingą reikalą. Iš prigimties šio ženklo atstovai yra altruistai, todėl tam tikromis aplinkybėmis negalvodamos pasiaukos.

10 vieta – Ožiaragis

Ožiaragis pernelyg pragmatiškas ir apdairus, kad rodytų pasirengimą pakišti save smūgiui. Net neeilinės aplinkybės neprivers jo išjungti racionalaus mąstymo. Didvyriškumo jis imsis tiktai gaudamas iš to asmeninės naudos. Visais kitais atvejais jis liks nuošalyje, užėmęs stebėtojo poziciją.

11 vieta – Vandenis

Teoriškai Vandenis galėtų tapti tikru didvyriu, bet jam tiesiog trūksta noro demonstruoti kilnumą. Jo reguliarius nuotykius su įtampos prieskoniu galima vadinti „žygdarbiais“. Šis Oro ženklas tiesiog susikuria sau problemas, kurias pats po to ir įveikia. Čia jis mato savo pasiekimus ir išdidžiai pasakoja svarbiausius kliūčių įveikimo momentus.

12 vieta – Skorpionas

Skorpionas neturi nieko bendra su tikru didvyriškumu. Jis apskritai nėra aktyvių veiksmų šalininkas, jeigu reikalas nesusijęs su jo paties asmeniu. Ryžęsis įsipainioti į reikalą, šis Vandens stichijos atstovas būtinai pareikalaus už tai atlygio. Nesavanaudiškumas – ne jam.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.