4 didžiausi padlaižiai pagal Zodiako ženklą

Kai kurios situacijos mus verčia pataikauti ir veidmainiauti. Tik vieniems labai sunku tai daryti, o kiti, regis, iš prigimties yra pataikūnai ir padlaižiai. Štai kuriems Zodiako ženklams tai būdinga.

 Mergina.<br> 123rf nuotr.
 Mergina.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 14, 2023, 12:11 PM, atnaujinta Sep 14, 2023, 12:12 PM

Svarstyklės

Šis ženklas laikomas pačiu diplomatiškiausiu. Jam būdinga elgtis taip, kad nekeltų įtampos aplinkiniams, nugludinti aštrius kampus. Svarstyklės galvoja, ką kalba, retai sau leidžia kam nors į akis pasakyti nemalonią tiesą. Tame, be abejo, yra ir pliusų, ir minusų. Bet šįkart apie minusus.

Svarstyklių padlaižiškumas įsijungia tada, kai pribręsta priešstata. Joms patogiau, kai nemaloni situacija išsisprendžia be jų dalyvavimo, o kol ji neišsisprendė, Svarstyklės nė trupučio neparodo nepasitenkinimo tuo, kas yra jos priežastis. Net priešingai – taikiai šypsosi, entuziastingai dėkoja ir žarsto komplimentus. Tuo tarpu už akių tą žmogų keikia ir už nugaros apkalba negatyviame kontekste.

Dvyniai

Nepasakytum, kad Dvyniai bijo konfliktų. Jeigu Svarstyklės veidmainiauja ir pataikauja vengdamos konfliktų, tai Dvyniai neturi tokio tikslo – tikslo save apsaugoti. Šis ženklas labai daugiabriaunis. Jis garsėja mokėjimu rasti bendrą kalbą su visais.

Dvyniai siekia turėti daug ryškų ir su visais draugauti. Kiekvieną kartą pasisuka reikiama savo puse ir tą darydami atrodo visiškai nuoširdūs. Dvyniai žino, kaip su kuo kalbėti, kada kalbėti ir apie ką. Tai pataikūnai ir prisitaikėliai iš prigimties, kurie neretai visa tai daro „automatiškai“, visai negalvodami nieko blogo.

Skorpionas

Apskritai Skorpionui būdinga būti sąžiningam ir tiesmukam. Kartais jis atrodo paslaptingas ir nesuprantamas, bet sveikoje aplinkoje niekada nesiima padlaižiavimo – kas jau kas, o Skorpionas tikrai nebijo priešstatos ir konfliktų, ir net pats nieko prieš įžiebti vieną kitą, kad pražvalėtų.

Bet Skorpionas – ir žaidimų bei manipuliacijų meistras. Kokiu keliu jis nuves savo auką į keršto įvykdymą – žino tik jis pats. Bet kai jis apsimeta „kačiuku“ ir elgiasi su jumis neįtikėtinai atidžiai ir pataikaudamas, verta sunerimti – greičiausiai jūs kažkuo jam neįtikote, ir ateityje jums bus atsimokėta.

Mergelė

Ak, kaip nekenčia Mergelė visų tų manipuliacijų ir veidmainystės. „Nesiraukyti“ šiuo atveju jai labai sunku. Mergelė išmintinga ir linkusi veikti taip, kad apskritai nepatektų į nesuprantamas gudrias situacijas.

Įtaikauti ir padlaižiauti Mergelė imasi tik vienu atveju – kai kitų kelių gauti tai, ko nori, nebeliko. Jai pakanka savikontrolės, kad pakęstų nepatogų asmenį ir pabūtų „gera“ – žinoma, jeigu tai laikinas nepatogumas. Apdairi Mergelė supranta, kada verta pakentėti. Bet taip pat jai netrūksta ryžto viską mesti ir išeiti, jeigu demonstruoti paslaugumą ir kantrybę neapsimoka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.