4 Zodiako ženklai, kurie trenkę durimis niekada negrįžta

Daugelis žmonių, nutraukę santykius ir likę vieni, ima svarstyti: „Galbūt viskas buvo ne taip jau ir blogai? Ar nepabandžius vėl susitikti su buvusiuoju?“

 Skyrybos.<br> 123rf nuotr.
 Skyrybos.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-09-16 12:48

Bet tam tikrų Zodiako ženklų atstovai, astrologų tikinimu, niekada negrįžta prie praeities.

Ožiaragis

Po Ožiaragio ženklu gimsta žmonės su aiškiais principais, tikslais ir susiformavusia pasaulėžiūra visais svarbiais gyvenimo klausimais. Meilė – ne išimtis. Tad jeigu šio ženklo atstovai nusprendė, kad santykius metas nutraukti, jie tikrai to nenusprendė akimirksniu ir yra įsitikinę šio žingsnio teisingumu.

Priėmęs sprendimą Ožiaragis jo neatsisakys. Kai Ožiaragis sako savo partneriui, kad daugiau nebenori jo matyti, jos neblefuoja – taip ir yra. Patikėkite, Ožiaragis tuščiai nevirpins oro, nerengs provokacijų ir nekankins partnerio klastingais išbandymais. Bandyti susigrąžinti Ožiaragio pasitikėjimą paprastai yra beprasmiškas užsiėmimas. O jau laukti, kad jis atsipeikės ir grįš, tikrai neverta.

Skorpionas

Skorpionas santykiuose – akivaizdus savininkas. Niekas neturi kėsintis į jo teritoriją, liesti jo daiktus ir juo labiau – mylimą žmogų. Į santykius jis investuoja visą save, reikalaudamas tokio pat atsidavimo ir iš partnerio. Skorpionas myli su visa įmanoma aistra ir švelnumu. Bet jeigu antroji pusė kažkokiu būdu jį taip įskaudino, kad Skorpionas susidėjo daiktus ir išėjo, galima laikyti, kad išėjo visam laikui.

Vieno prasižengimo pakanka, kad kartą ir visiems laikams prarastum jo pasitikėjimą. O be šito santykiai jam neįsivaizduojami. Skirtingai nuo prieš tai minėto Ožiaragio, Skorpionas nesveria visų „už“ ir „prieš“. Sprendimas nutraukti santykius gali būti priimtas akimirksniu. Šio žmogaus egoizmas neleidžia jam užmiršti nuoskaudos, o išdidumas – vėl įbristi į tą pačią upę. Nesitikėkite su savo buvusiuoju Skorpionu išlaikyti net draugiškų santykių. Buvusiam Skorpiono partneriui pasiseks, jeigu jis jam nejaus neapykantos.

Mergelė

Mergelės, ypač vyrai, išsiskiria užsispyrimu. Merkurijaus vaikai mėgsta, kad viskas gyvenime būtų aiškiai struktūruota. Dauguma jų mėgsta stabilumą visame kame, todėl iškilus pirmiesiems sunkumams iš santykių nebėga. Mergelės iki paskutinio momento stengiasi išspręsti kilusias problemas ir grumiasi už laimingą ateitį su partneriu.

Bet net pačiai angeliškiausiai kantrybei anksčiau ar vėliau ateina pabaiga. Jeigu šio ženklo atstovai supranta, kad santykiai išsisėmė, jie išeis – galutinai ir negrįžtamai. Kokios ramios beatrodytų Mergelės, jos yra pikta menančios. Partneriui, kuris jas įskaudino ar išdavė, nereikėtų tikėtis jų palankumo. Neatmestina galimybė, kad Mergelė ne tik nutrauks santykius, bet ir atkeršys pasitaikius progai.

Liūtas

Dauguma Liūtų ir Liūčių itin greit įsimyli. Naujas susižavėjimas – rimta priežastis nutraukti senus santykius. Rimta priežastis palikti antrąją pusę taip pat yra pastarosios neištikimybė. Be to, Liūtai negali pakęsti kritiškų pastabų savo atžvilgiu.

Pagrindinė jų strategija išeinant – jaustis neabejotinu nugalėtoju, o buvusią meilę paversti auka. Šio ženklo atstovai negrįžta pas buvusiuosius, laikydami juos nevertais karališkos garbės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.