5 labiausiai savimi besirūpinančios moterys pagal Zodiako ženklą

Kai kurios moterys labai rūpinasi savo išvaizda ir net į parduotuvę neišeina nepasidažiusios, kitoms pakanka to, kuo apdovanojo gamta, ir didelių investicijų į savo išvaizdą joms nereikia. Ko gero, prie to prisideda ir Zodiako ženklas. Štai daugiausiai dėmesio savo išorei skiriančios moterys.

 Graži moteris.<br> 123rf nuotr.
 Graži moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 23, 2023, 4:28 PM

5 vieta. Dvyniai

Šitas ženklas nuolat kažką veikia ir labai mėgsta naujoves, įskaitant ir tas, kurios susijusios su išvaizda. Šiandien moterys Dvyniai gali atrodyti vienaip, o rytoj – jau visai kitaip.

Joms norisi įsigyti drabužių, kurie dabar madingi, ir išbandyti naujas grožio procedūras. Ir, žinoma, jos visuomet nori atrodyti tvarkingai, juk puiki išvaizda – vienas iš jų prioritetų.

4 vieta. Jautis

Moterys Jaučiai iš prigimties turi gerą skonį ir stiliaus pojūtį. Jos stengiasi atrodyti nepriekaištingai, nes joms atrodo savaime suprantama, kad taip turi būti.

Rūpinimuisi savo išvaizda jos nešykšti laiko, užtat geba tai padaryti išvengdamos didesnių išlaidų.

3 vieta. Liūtas

Ko verta jau vien tai, kad šio ženklo atstovai yra apie save geros nuomonės! Jie mėgsta dėmesį, mėgsta klausytis komplimentų.

Moterys Liūtės visuomet rūpinasi savo stiliumi, jos niekada neis į viešumą netvarkingais plaukais ar nunešiotais bateliais, tikriausiai dar ir pasirinks kažkokį stulbinantį stiliaus akcentą.

2 vieta. Vandenis

Šio ženklo atstovės patrauklios ir savo vidumi, ir išore. Jos linkusios savimi rūpintis nuo jaunų dienų ir sugeba tinkamai atrodyti bet kokiomis aplinkybėmis.

Tam, kad pasirūpintų savimi, šio ženklo atstovės visada ras ir laiko, ir pinigų.

Dažniausiai moterys Vandenės atrodo jaunesnės negu nurodyta pase.

1 vieta. Mergelė

Net jei gamta neapdovanojo itin dailiais veido bruožais ar figūra, šio ženklo atstovės sugeba visuomet atrodyti puikiai. Jos negali nė pagalvoti apie tai, kad kažkur išeis apsirengusios kaip pakliuvo ar nesusišukavusios.

Mergelės kruopščiai renkasi kosmetikos priemones ir aprangos detales. Tam jos negaili nei laiko, nei lėšų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.