5 Zodiako ženklai, turintys daugiausia neigiamos energijos

Yra tokių žmonių, su kuriais norisi bendrauti kuo mažiau, nes su jais pabendravęs jautiesi išsekęs ir nuvargęs, rodos, kad jie išsiurbė iš tavęs visą energiją ir paliko tave prislėgtą bei nelaimingą.

 Pikta moteris.<br> 123rf nuotr.
 Pikta moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 25, 2023, 1:56 PM, atnaujinta Sep 25, 2023, 1:57 PM

Sakoma, kad tokie žmonės turi neigiamos energijos, o tai, kad jie jos turi, galimai priklauso ir nuo Zodiako ženklo. O gal jos turite jūs patys?

Mergelė

Šio ženklo atstovai pradžioje atrodo draugiški ir malonūs, bet ilgiau pabendravus gali pasirodyti, kad visgi jie turi neigiamos energijos. Tai lemia jų savybė viską kritikuoti – viršininkus, politikus, per karštą ar per šaltą orą, taip pat ir jūsų bendrus pažįstamus.

Ilgiau pabendravus Mergelei gali pradėti kliūti jūsų trūkumai, padarytos klaidos, ji gali pradėti jums moralizuoti ir aiškinti, kaip reikia tvarkytis savo gyvenimą.

Nuo Mergelių kliūna kolegoms bei bičiuliams, o ypač – jų artimiesiems. Kai kuriems tenka klausytis nuolatinių jų priekaištų bei reikalavimų, pavyzdžiui, kad namie būtų ideali tvarka. Bet net jei namai bus gražiai sutvarkyti, Mergelė vis tiek ras prie ko prikibti.

Maža to, Mergelės linkusios matyti neigiamus įvairių dalykų atspalvius. Bet kokią naują informaciją jos priima kritiškai ir su nepasitikėjimu, o aplinkiniams gali tekti išlieti daug energijos, kad jas įtikintų, jog viskas yra gerai.

Vėžys

Vėžiai yra iš prigimties melancholiški, tai – labiausiai prislėgti Zodiako atstovai. Juos itin lengva išbalansuoti, pasakius kažkokią nemalonią frazę, o tada visą dieną teks kentėti nuo iš jų vis prasiveržiančio negatyvo.

Darbe šie žmonės gana tingūs, dažnai tenka juos raginti, kad laiku atliktų reikiamą užduotį, be to, jie gali ją tiesiog užmiršti. Na, o išsiruošus kartu į parduotuvę, Vėžiui gali kliūti viskas aplink – ir blogai aikštelėje sustatyti automobiliai, ir nemandagūs pardavėjai, ir, aišku, aukštos kainos. Taigi Vėžiams daug kas neįtinka, jie visur randa trūkumų, o tokiomis savo nuotaikomis galiausiai užkrečia ir kitus.

Šio ženklo atstovai nuoširdžiai mano, kad likimas jų atžvilgiu neteisingas. Pavyzdžiui, jeigu Vėžys turi brolių ar seserų, jis manys, kad tėvai jais rūpinasi labiau negu juo.

Kitų ženklų atstovai, pajutę niūresnes nuotaikas, nori jų atsikratyti ir vėl jaustis gerai. O Vėžiai su savo niūria būsena taip susigyvena, kad, rodos, nė nenori nieko keisti.

Ožiaragis

Šio ženklo atstovai šalti, bejausmiai ir egoistiški. Jų gyvenimo esmė – siekti karjeros ir pinigų, o aplinkiniai žmonės gali jiems būti tik įrankis tą padaryti. Dažnai aplinkiniai tai pajunta ir su Ožiaragiais ima elgtis atsargiai, o gal ir jų vengti.

Šio ženklo atstovai laiko save labai išmintingais ir daug patyrusiais, o aplinkinius – mažiau protingais ir pokalbio metu karts nuo karto leidžia jiems tą suprasti. Kalbėdami apie įvykius Ožiaragiai dažnai atkreipia dėmesį į jų neigiamą pusę, sutirština spalvas ir prognozuoja, kad viskas baigsis labai liūdnai.

Ožiaragiai niekuo, išskyrus save, nepasitiki ir aplinkinių atžvilgiu neretai turi įvairių nepagrįstų įtarimų. Tai anaiptol nepadeda jiems užmegzti gerų santykių. Be to, Ožiaragiai vengia rodyti švelnumą ir kitus šiltus jausmus net ir tiems, kuriems juos puoselėja.

Dvyniai

Dvyniai rūpinasi savimi, o kitiems nėra jautrūs. Jiems nieko nereiškia kitą įžeisti ar pažeminti. Jie stokoja takto, o ant tų, kurie jiems nepatinka, gali išlieti neigiamas emocijas. Tokių žmonių, kurie jiems kliūva, yra daug, juk ir norint Dvyniams sunku įtikti.

Bendraudami jie nerenka žodžių, pagarbiai bendrauja tik su tais, kuriuos laiko savęs vertais, o tokių aplink mato nedaug. Dėl to Dvynių aplinkoje yra nemažai žmonių, kurie bendrauti su jais privengia ir daro tą tik tiek, kiek būtina.

Kartais gali atrodyti, kad Dvyniai, daug jums kalbėdami apie tai, kas blogo gali nutikti ir kiek grėsmių yra aplink, iš tiesų jas prišaukia ir viskas susiklosto taip, kaip jie jus ir nuteikinėjo.

Skorpionas

Šį Zodiako ženklą galima vadinti negatyviausiu iš visų. Skorpionai linkę į kraštutinumus, tad jeigu kažką myli, tai iš širdies, bet jei kažko nemėgsta, tai nuolat tą žmogų engia ir ieško priekabių.

Skorpionai linkę daug kam pavydėti, o savo skriaudėjams – ir atkeršyti. Nuoskaudų jie neužmiršta ir randa progų atsirevanšuoti.

Be to, šio ženklo atstovai – agresyvūs ir greitai įsiplieskiantys, ant aplinkinių jie gali supykti ir dėl visiškų smulkmenų, o tada jau geriau laikytis nuo jų atokiai.

Neretai žmonės, pabendravę su Skorpionais, jaučiasi pavargę. Išties tarp šio ženklo atstovų yra nemažai energetinių vampyrų, kurie linkę siurbti kitų jėgas. Tad jeigu jūsų aplinkoje yra žmogus, bendravimas su kuriuo jus vargina, ir dar gimęs po Skorpiono ženklu, tikrai vertėtų laikytis nuo jo kuo toliau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.