4 moterys pagal Zodiako ženklą, kurios dažniausiai susideda su vedusiais vyrais

Susitaikyti su meilužės vaidmeniu sutiks ne kiekviena moteris. Tai – tikra avantiūra, garantuojanti aštrius pojūčius, aistrą ir linksmybes, laisvę nuo įsipareigojimų.

 Meilužiai.<br> 123rf nuotr.
 Meilužiai.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 28, 2023, 1:59 PM

Tačiau šalia privilegijų egzistuoja ir daugybė apribojimų. Meilužė niekada nejaus, kad vyras yra jos vienos. Malonumą bendrauti su juo temdo neužtikrintumas, kuris apima kai ji lieka viena.

Kurių Zodiako ženklų atstovės dažniausiai ryžtasi tapti meilužėmis ir painiotis į meilės trikampį?

Šaulys

Malonumas šio ženklo gyvenime užima vieną iš pagrindinių vietų. Šaulys protingas, bet nepratęs savęs riboti. Jeigu nori, tai reikia – jo devizas. Jis moka mėgautis gyvenimu. Dar viena Šaulio aistra – nuotykiai. Jis smalsus ir aktyvus, dievina atradimus ir naujus įspūdžius. O jei prie viso to dar prisideda meilės reikalai – Šaulys tikrai bus ten.

Artimuose santykiuose jis taip pat ieško pramogų. Su jausmais nekovoja, bet ir nepasakysi, kad juose paskęsta. Rimtus meilės santykius neretai suvokia kaip grėsmę savo laisvai prigimčiai. Neprieinamumo, nerealumo užuomina, bet būtinai su gyvybe ir linksmybėmis – tai, kas stipriai užkabina Šaulį ir tuo pačiu jo nespraudžia į rėmus. Meilės nuotykius jis suvokia kaip žaidimą.

Žuvys

Tai romantiškos fantazuotojos, persipildžiusios jausmų, emocijų ir įspūdžių. Žuvis domina viskas, kas susiję su nežemiška meile. Jos svajoja apie savo riterį... Ir neretai jį sutinka. Tiesa, riteris gali pasirodyti esąs visai ne riteris, o vedęs vyras, norintis prasiblaškyti nuo šeiminių įsipareigojimų.

Bet argi tai ką nors jaudina! Žuvys jame mato nesuprastą dailininką, kūrėją, mato jo šviesią pasiklydusią sielą. Žuvys tiki, kad sugebės „išgelbėti“ vedusį mylimąjį. Moteris Žuvys tiki, kad ji – jo gelbėtoja ir mūza, o oficialūs santykiai – jaunystės klaida, dėl kurios jis gailisi, bet „kol kas nieko su tuo negali padaryti“. Slaptas ryšys Žuvims – galingiausias emocijų ir jausmingų būsenų katalizatorius. Nuo skausmo iki ekstazės, nuo meilės iki neapykantos. Be šito joms gyvenimas atrodo prėskas ir beprasmis.

Avinas

Šiam ženklui būdingas didelis, kartais nepamatuotas aktyvumas meilės santykiuose. Jausmai ir troškimai Avinui kyla lengvai, ir dažniausiai jis jiems nesipriešina. Ramūs ir nuspėjami santykiai jam greitai pabosta – Avinui patinka kibirkštys ir aistra.

Iššūkiai ir konkurencija taip pat atitinka Avino charakterį, tad visai tikėtina, kad jis gali ryžtis artimiems santykiams su jau įsipareigojusiu žmogumi. Bet svarbu pažymėti, kad meilužės vaidmeniui Avino ženklo moteris ryžtasi tik tuo atveju, jei pati iš tiesų būtent to nori – o ne todėl, kad nėra kitų variantų. Avinas gali tapti meiluže vien iš noro konkuruoti.

Skorpionas

Skorpionas dievina aštrius pojūčius. Jis neįtikėtinai stipriai traukia priešingą lytį. Jį patį neretai traukia, kas paslaptinga ir neprieinama. Jausmingumas, paslaptingumas, intymumas būdingi šio ženklo atmosferos elementai.

Skorpiono aistros stiprios, įsimylėjęs jis tiesiog pameta galvą. Daugumai Skorpionų svarbu patirti dramos, įtampos pojūtį. Artimuose santykiuose Skorpionai gali būti labai atsipalaidavę ir atviri.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?