5 draugiškiausi Zodiako ženklai

Žmonės skirtingai vertina draugystę. Vieniems norisi turėti porą bendraminčių, su kuriais galima dalintis visomis paslaptimis, o kitiems draugai – tai smagi kompanija, su kuria galima pailsėti ir iš širdies pasilinksminti.

 Draugai.<br> 123rf nuotr.
 Draugai.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 30, 2023, 1:14 PM

Štai Zodiako ženklai, kuriems lengviausia užmegzti kontaktą ir draugiškus santykius su kitais žmonėmis.

Dvyniai

Tai didieji komunikatoriai. Daugelis mėgsta Dvynius už tai, kad per juos, be visko kito, galima užmegzti daugybę įdomių pažinčių. Šie aktyvūs Oro stichijos atstovai garsėja savo bendravimo įgūdžiais. Jiems lengvai pavyksta rasti kalbą su įvairiais žmonėmis. O ir užsienio kalbos Dvyniams sekasi lengviau, nei daugumai kitų ženklų – tai ženklą valdančio Merkurijaus ypatybė.

Dvyniai tampa bet kokios kompanijos siela. Nenuostabu, kad jie traukia žmones – su Dvyniais lengva, jie visada ras apie ką pakalbėti, mėgsta juokauti ir juoktis. Jie sugeba puikiai sujungti vienus su kitais – visomis prasmėmis. Ką nors surasti, susitarti, perkelti, padėti organizuojant – tai Dvyni7 sritis, kurioje jiems nėra lygių.

Šaulys

Šaulį globojanti planeta Jupiteris atsakingas ir už pažinimą bei socialinį aktyvumą. Šaulį traukia aplinka, kur galima parodyti save, pabendrauti ir sublizgėti protu. Šis ženklas taip pat susijęs su kelionėmis – Šauliui patinka nuotykiai, jis siekia plėsti savo akiratį. Tarp tipiškų Šaulių dažnai sutiksime globėjų ir įtakingų žmonių. Jie dosnūs, geranoriški, aktyvūs ir iniciatyvūs.

Kitas Šaulio bruožas – tai prisiekęs vakarėlių ir švenčių mėgėjas. Tokioje terpėje į pirmą planą iškyla patrauklus Šaulio optimizmas, jo linksmas būdas ir lengvas požiūris į malonumus, kuriais jis mėgsta dalintis su kitais.

Avinas

Nepasakytum, kad Avinas iš visų jėgų stengiasi susirasti draugų – jis ir be jų neblogai jaučiasi. Bet Avinas traukia žmones – juos vilioja jo gyvybingumas ir energija. Su Avino impulsyvumu ir aistra tikrai neteks nuobodžiauti, nors kartais jis gali būti šiurkštus ir labai savanaudis.

Šis ženklas taip pat vertinamas už betarpiškumą ir sąžiningumą, o draugystėje tai svarbios savybės. Be to, Avinas labai išradingas ir iniciatyvus, moka spręsti problemas ir visada ras kuo užsiimti.

Vandenis

Astrologiniai namai, kuriuos valdo Vandenio ženklas – tai kolektyvo, draugų, bendraminčių namai. Originaliam ir komunikabiliam Vandeniui pavyksta rasti sąlyčio taškus su bet kokios „rūšies“ žmonėmis. Jis gali draugiškai bendrauti ir su kiemo chuliganu, ir su autoritetingu vadovu, ir abiem atvejais jausis komfortiškai ir natūtraliai.

Vandeniui nebūdinga žiūrėti iš aukšto ir slopinti kitus. Tai komandos žaidėjas, siekiantis lygybės. Bet lygybė ne būti kaip visi visais atžvilgiais – Vandenio kūrybiškumas ir ekstravagancija žinomi visiems. Tarp tipiškų Vandenių sutiksime nemažai turinčių puikų humoro jausmą. Jie moka juokinti ir patys mėgsta pasijuokti, neretai turi neįprastų, keistų manierų.

Liūtas

Šis Saulės ženklas astrologijoje valdo meilės, pomėgių, pramogų ir vaikų sektorių. Kitaip sakant, terpė, kurioje šis ženklas jaučiasi komfortiškiausiai, vienaip ar kitaip susijusi su šventės atmosfera. Nenuostabu, kad tokiomis aplinkybėmis Liūtas dažnai turi didelį draugų ratą.

Šiam ženklui būdingas optimizmas ir geranoriškumas. Laimingas Liūtas – tai geras ir svetingas šeimininkas, paslaugus draugas ir dosnus globėjas. Sunkią minutę Liūtas geba padėti ir žodžiais, ir darbais. Jis negaili gerų darbų ir plačių mostų, bet reikalauja nuoširdumo, dėkingumo ir teisingumo. Nerūpestingomis šventinėmis akimirkomis Liūtas virsta gyvenimu besidžiaugiančiu linksmuoliu, kurio šviesa ir šiluma sklinda toli už jo asmens ribų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.