4 Zodiako ženklai, kurie nepasimeta net pačioje sunkiausioje situacijoje

Ištikus didelei krizei ar pavojingai situacijai svarbu pademonstruoti tam tikras savybes – pavyzdžiui, greitą reakciją, drąsą, išradingumą, taip pat šaltą protą. Kai kurie Zodiako ženklai iš prigimties turi savybes, reikalingas išgyventi sudėtingose situacijose.

 Moteris.<br> 123rf DI sugeneruota nuotr.
 Moteris.<br> 123rf DI sugeneruota nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 5, 2023, 11:27 AM

Skorpionas

Išgyvenimas – Skorpiono tema. Astrologijoje šis ženklas valdo atitinkamą sektorių – sunkių problemų ir jų įveikimo. Apie krizines būsenas Skorpionas žino ne iš nuogirdų. Astrologai teigia, kad tipiškiems Skorpionams dažnai gyvenime tenka daug nelengvų išbandymų, pradedant sunkiomis išorinėmis aplinkybėmis, baigiant dramatiška vidine kova.

Bet Skorpionas labai stiprus ir ištvermingas, kovoje jo dvasia tampa nepalaužiama. Jis nebijo pavojaus, rizikos ir sugeba „ištraukti“ iš krizės ne tik save, bet ir kitus žmones. Ekstremalią situaciją jis priima kaip iššūkį.

Avinas

Avinui priskiriamas karštakošiškumas kartais gali tapti jo problemų šaltiniu. Bet situacijai tapus nekontroliuojamai bus labai neblogai, jeigu šalia atsidurs Avinas. Jo greita reakcija – tai, ko labiausiai reikia tokiose situacijose. Avinas sugeba žaibiškai priimti sprendimus ir neabejoti.

Jis nepasiduoda susidūręs su sunkumais – priešingai, jie tik suteikia Avinui daugiau jėgų ir pasiryžimo veikti. Iš prigimties šis ženklas labai aktyvus, esant reikalui drąsiai pereis ugnį ir vandenį. Drąsus ir ryžtingas Avinas lengvai susidoroja su sunkumais.

Ožiaragis

Skirtingai nei Avinas ir Skorpionas, kurie ekstremalioje situacijoje tiesiog „užsiliepsnoja“, Ožiaragis sugeba išsaugoti visišką šaltakraujiškumą. Jis gali būti nepalaužiamas – uola, kurios išorinės aplinkybės tiesiog nepajėgios sudaužyti.

Krizinėje situacijoje Ožiaragį gelbsti šaltas protas, išmintis ir charakterio tvirtybė. Jis nešvaisto energijos aštrių emocijų išgyvenimui, o nukreipia ją į protingo ir patikimo sprendimo paieškas. Ožiaragis sugeba būti puikiu organizatoriumi, jis gali imtis kontroliuoti „panikuojančią masę“ ir išvesti ją į saugią situaciją. Ožiaragis net ir tokiose situacijose išlieka racionalus ir ramus.

Vandenis

Kad ir į kokius rėmus likimas statytų Vandenį, greičiausiai jis iš jų išlips. Kai atrodo, kad sprendimo variantų nėra, Vandenis netikėtai sugalvoja kažką, kas padeda jam išeiti iš sunkios situacijos. Šis ženklas sugeba improvizuoti įvairiomis aplinkybėmis ir kartais net labai sėkmingai.

Laki fantazija, kūrybiškas mąstymas ir išradingumas – štai kas gali išgelbėti Vandenį ekstremalioje situacijoje. Kraštutiniu atveju jis gali problemos sprendimui pasitelkti draugus – neretai jis turi daug naudingų pažinčių ar priklauso kokiam nors bendraminčių kolektyvui, su kuriuo palaiko šiltus ir pasitikėjimu grįstus santykius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl bankai ir toliau brangina paslaugas?