3 Zodiako ženklai, kurie įsižeidžia dėl menkniekių

Pripažinkime, būti įžeidžiam – neapsimoka. Pasaulyje daug storžievių ir kritikų, kurie visada ras prie ko prisikabinti. Imant giliai į širdį kiekvieną neigiamą intonaciją, galima tapti nelaimingiausiu žmogumi pasaulyje.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-10-07 12:09

Šie Zodiako ženklai yra labai lengvai sužeidžiami – tiek žodžiu, tiek veiksmu.

Vėžys

Kad įžeistum Vėžį, nereikia iš viso nieko daryti. Tai labai jautrus ir pažeidžiamas ženklas. Viduje Vėžys yra reiklus ir imlus įspūdžiams, bet ne piktas. Idealiame Vėžio pasaulyje žmonės atsargiai reiškia savo mintis, yra jautrūs ir švelnūs vienas kitam (ar bent jau pačiam Vėžiui). Žmonių grubumas, klasta, šaltumas, nepasitikėjimas ir agresija nuginkluoja, o kartais ir apskritai nužudo Vėžį. Jis dažnai jaučiasi kaip bejėgis nuskaustas vaikas, nors retai tą parodo.

Vėžiai labai jautrūs smulkmenoms. Iš šalies gali atrodyti, kad Vėžys įsižeidė iš pasipūtimo lygioje vietoje – bet jo požiūriu yra kitaip, ir tai visiškai paaiškinama jo hiperjautrumu ir gebėjimu skaityti nesąmoningas žmonių reakcijas. Tai neįtikėtinai naudingas sugebėjimas, bet su įžeidumu Vėžiui būtinai reikia susidoroti.

Žmogui su stipria Vėžio įtaka neprošal pasižiūrėti į priešingą ženklą – Ožiaragį ir pasimokyti iš jo saikingo šaltakraujiškumo, santūrumo, kantrybės ir savarankiškumo.

Skorpionas

Hiperjautrumo klausimu Skorpionas labai panašus į Vėžį. Bet skiriasi jų reakcija į patiriamus jausmus. Jeigu Vėžys užsisklendžia nuo pasaulio, tai Skorpionas griebia kuo aštresnį peilį ir leidžiasi ieškoti kaltininko. Žinoma, perkeltine prasme, bet dažnai įžeistame Skorpione prabunda būtent agresija, o ne nusiminimas. O kaip jau jis ją išreiškia – kitas reikalas. Nors pasitaiko tokių „pažengusių“ Skorpionų, kurie susigyvena su savo jausmų fontanais ir kerštingais niekšais jų niekaip nepavadinsi. Paprastai viskas priklauso nuo to, kaip stipriai šis ženklas išreikštas horoskope ir kiek pats žmogus pasirenka tuo „naudotis“.

Skorpionas nenukęs nuoskaudos tylomis. Jis – Vandens stichijos atstovas, nors dažnai vadinams „ugniniu vandeniu“. Jis turi stiprią intuiciją ir yra vienas pačių paslaptingiausių astrologinių ženklų. Skorpionas pasižymiu giliu psichologizmu, linkęs nuplėšti kaukes ir demaskuoti. Jis permato klastingas užmačias, nepakenčia išdavystės ir nedėmesingumo. Skorpionai tokie pavydūs, kad gali mirtinai įsižeisti, pavyzdžiui, dėl neatsakytos žinutės. Pasak astrologinių „legendų“, Skorpionas yra švarintojas, ransformatorius. Šis ženklas simbolizuoja mirtį ir po jos sekantį atgimimą. Jie gerai mato tamsą (savyje ir kituose) ir ištraukia tai į paviršių iš bet kokio gylio. Tikėtina, kad dėl to Skorpionus vadina galinčiais įgelti į pačią skaudžiausią vietą.

Iš proto einančiam nuo aistrų Skorpionui galima pasimokyti iš savo priešingybės – Jaučio – žemiškumo ir sveiko abejingumo.

Žuvys

Apie Žuvų emocingumą galima ilgai pasakoti. Žmonės su stipriai išreikštu Žuvų ženklu dažnai sunkiai skiria emocijas, jausmus ir realybę. Žinoma, jeigu patys su tuo nedirba. Žuvys, kaip ir visi kiti ženklai, turi savų pliusų ir minusų. Nebūtinai žmogus su stipriai išreikštomis Žuvų savybėmis bus baisiai įžeidus, tačiau jeigu jis nekontroliuoja savo emocijų, jausmų ir fantazijos, tai gali jam iškrėsti nemalonų pokštą.

Žuvys linkusios įsigalvoti neegzistuojančias skriaudas. Jos dažnai astrologijoje vadinamos pagrindinėmis iliuzijų kūrėjomis. Čia greičiausiai turima omenyje tai, kad Žuvys tiki tuo, kaip joms „atrodo“. O atrodyti joms gali bet kas – kad su jomis elgiamasi neteisingai, kad už nugaros rezga intrigas, kad jų antroji pusė kažką slepia, ir pan. Žuvys išsiskiria sentimentalumu ir dideliu jautrumu, dėl kurių dažnai pačios kenčia. Joms labai svarbus vidinis augimas. Aukštame lygyje Žuvims „paskendimas iliuzijose“ pavirsta gebėjimu matyti šviesiąją pusę, nesavanaudiškai padėti kitiems ir atleisti.

„Skraidančioms kosmose“ Žuvims kartais verta pasižiūrėti į priešingo ženklo – Mergelės – savybes; pastaroji įveda chaose tvarką, moko atsakomybės ir blaivaus proto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.