4 didžiausi manipuliatoriai pagal Zodiako ženklą

Manipuliacijos visuomenėje neišvengiamos. Tėvai manipuliuoja vaikais, kai žada jiems saldumynus mainais į paklusnumą; pavaldiniai manipuliuoja vadovybe, apiberdami saldžiais komplimentais. Manipuliavimo kasdieniame gyvenime daugiau, nei atrodo, bet kartais jis būna naudingas.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 14, 2023, 12:19 PM

Štai Zodiako ženklai, kurie dažniausiai griebiasi šio įrankio.

Skorpionas

Skorpionas – vienas paslaptingiausių ženklų, tarp kurio atstovų dažnai sutiksime mėgėjų manipuliuoti. Skirtingai nuo kitų Vandens ženklų, Skorpionai – labai aistringi ir ryžtingi žmonės, kuriai negali ramiai praeiti pro šalį, jeigu juos kas nors užkliudo. Jie būna emocingi, ūmūs, pasižymi aštriu protu ir yra labai įžvalgūs.

Manipuliacija – tai metodas, kuriuo Skorpionas gali naudotis, kad sutvarkytų aplink jį vykstantį chaosą, sustiprinti užnugarį ir pritraukti sąjungininkus. Šis ženklas turi sugebėjimą akimirksniu įsigilinti į dalykų esmę, dėl to jam kartais pavyksta manipuliuoti net aplinkinių pasąmone. Skorpioną galima laikyti pagrindiniu Zodiako manipuliatoriumi.

Mergelė

Kai Mergelė turi noro, ji – puikus manipuliatorius. Iš šono ji gali atrodyti šalta ir rami, ir tai išmuša iš vėžių. Mergelės galvoje sukasi milijonai jungčių, ji – virtuoziškas detektyvas, dėliojantis pabirų faktų dėliones.

Mergelė turi gebėjimą sugalvoti sudėtingiausius planus ir juvelyriškai regzti tinklus iš melo, o taip pat įsigilinti į subtilius niuansus. Mergelės nepasitenkinimas – tai, ko niekaip nesinori provokuoti ir kuo Mergelės gali gąsdinti žmones. Mergelės kritikos, niurnėjimo ir liguistų priekabių laviną ištverti sunku.

Žuvys

Manipuliacijų klausimu Žuvų ženklas vienas iš pirmaujančių, ir jis tą daro visiškai originaliai. Dažnai pagrindinis Žuvų manipuliacijų koziris yra meilė. Kai kuriais atvejais Žuvys meile aiškina pačius keisčiausius dalykus. „Mes skiriamės todėl, kad aš tave myliu“ – tai visiškai atitinka Žuvų stilių.

Žuvys veikia psichologiškai, pasitelkdamos emocijas ir užgaudamos skausmingus taškus. Pavyzdžiui, žmogus su stipria šio ženklo įtaka gali meistriškai veikti kito žmogaus psichiką, norėdamas kažko iš jo ir kaltindamas „nemeile“ ar „beširdiškumu“. Žuvys intuityviai supranta, kaip veikia žmogaus psichika.

Vėžys

Vėžio manipuliacijos labai skiriasi nuo visų paminėtų. Sentimentalus Vėžys dažnai tampa savo paties emocijų auka, puldamas iš vienos nuotaikos į kitą be ypatingų matomų priežasčių. Astrologijoje kai kurios Vėžio charakterio ribos apibūdinamos lyginant jį su išsigandusio bejėgio vaiko, kuris nori, kad visi pultų jam į pagalbą, elgesiu.

Todėl Vėžys stengiasi apsupti save kantriais, suprantančiais ir geraširdžiais žmonėmis. Nors kažkurią akimirką jis nustoja pastebėti ir vertinti minėtas savybes – jam vis per maža rūpesčio ir užuojautos. Tada jis pradeda raudoti ir dramatizuoti, nutaiso nuskaustą veidą ir visaip bando sukelti sau gailestį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.