4 taupiausi Zodiako ženklai

Taupumas – naudinga savybė. Taip tu išvengi finansinių sukrėtimų, viskas būna suplanuota, „juodos dienos“ – ne tokios ir juodos. Protingai leisti pinigus sugeba ne visi – prie tokio gebėjimo prisideda ir Zodiako ženklas.

 Taupumas.<br> 123rf nuotr.
 Taupumas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 16, 2023, 12:02 PM

Jautis

Astrologų požiūriu, Jaučiai tikrai moka elgtis su pinigais. Jie sugeba daug uždirbti ir protingai išleisti. Tai aukso vidurys – ne išlaidumas ir ne šykštumas. Jautis mėgsta sotumą ir komfortą, grožį ir jaukumą – savo pirmaeiliams poreikiams jis vargu ar taupys.

Bet jis išleis pinigus išmintingai, investuos į gerus ir naudingus dalykus ir po pirkinių neliks tuščiomis kišenėmis. Jautis iš anksto rūpinasi, kiek pinigų bus jo sąskaitoje, ir mėgsta atidėti pinigus juodai dienai.

Mergelė

Kruopšti ir organizuota Mergelė puikiai moka tvarkyti savo finansus. Daugumai Mergelių patinka, gavus tam tikrą sumą, užsiimti išlaidų planavimu – jos gali vesti knygeles su skaičiavimais ir sąrašais ar netgi banknotų krūveles dėlioti į skirtingus vokus skirtingiems poreikiams.

Mergelė niekada nenusipirks to, ko nereikia. Jos praktiškas ir kritiškas protas „atmeta“ akimirkos kaprizus, per kuriuos daugelis iš mūsų pajunta silpnumą. Žmonės su stipriai išreikštais Mergelės požymiais – iš tų, kurie sugeba apvaikščioti prekybos centrą ir nenupirkti nė vieno pirkinio ne iš sąrašo. Mergelė leidžia pinigus tiktai tam, kas iš tiesų reikalinga. Beje, skirtingoms Mergelėms reikalingi skirtingi dalykai.

Ožiaragis

Lengvabūdiškai leisti pinigus viskam, kad patinka – tikrai ne Ožiaragio būdui. Šiam ženklui būdingas kuklumas ir net tam tikras asketiškumas. Daiktai, kitiems atnešantys malonumą, Ožiaragiui dažnai būna tušti ir beprasmiai.

Ožiaragis visai ne šykštus, tiesiog investuoja jis į ką nors iš tiesų naudingo, kokybiško ir vertingo. Jis kelia aukštus reikalavimus įsigyjamiems daiktams, o į savo artimųjų poreikius žiūri kur kas paprasčiau. Ožiaragis atsakingas ir labai ištvermingas, esant poreikiui jis gali padėti artimam, atiduodamas viską iki paskutinio cento.

Vėžys

Materialiniam komfortui Vėžys teikia didelę reikšmė, nes nuo jo jam daugeliu atvejų priklauso psichologinis. Kaip yra žinoma, Vėžys – labai jautrus ženklas, jis daro savo atstovus imlius įspūdžiams, nerimastingus ir kiek išgąstingus. Vėžys turi labai didelį saugumo poreikį, o pinigai – didelė paspirtis tam.

Vėžiui svarbu turėti saugų kiautą, kur jis galėtų atsipalaiduoti ir nusiraminti, todėl nemažai Vėžių investuoja į savo būstą ir moka teisingai susidėlioti išlaidų prioritetus. Be to, ir pats santaupų buvimo faktas Vėžio gyvenimą daro ramesnį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?