6 Zodiako ženklai, kurių neįmanoma nuginčyti

Su kai kuriais žmonėmis ginčytis pavojinga. O su šiais – tiesiog beprasmiška. Šių Zodiako ženklų nuomonę pakeisti itin sunku.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 26, 2023, 12:29 PM

Avinas

Atviras ginčas su Avinu niekada nesibaigs jūsų naudai. Žmonės su stipriai išreikštais šio ženklo bruožais savarankiškai priima sprendimus ir vadovaujasi savo norais. Net jei Avinas supranta, kad yra neteisus, vargu ar nusileis.

Išorinis spaudimas ir bandymai įtikinti tik sustiprins jo poziciją. Ir tai net ne išdidumo reikalas. Šio ženklo atstovai iš prigimties yra pirmeiviai. Jie mėgsta riziką, moka „kariauti“ ir net pralaimėję nepraranda kovinės dvasios.

Jautis

Kad pakeistum Jaučio nuomonę, reikia jam pateikti begalę geležinių argumentų. Šiam ženklui iš prigimties nelabai patinka permainos. Jis rimtai žiūri į sprendimų priėmimą, jo pozicijos formuojasi ilgai ir yra patikrinama patirtimi.

Su brandžiu Jaučiu, kuris jau nebėra paieškų stadijoje, ginčytis beprasmiška. Su amžiumi Jautis pavirsta „tanku“, kuris važiuoja patikrintomis vėžėmis ir būtinai pasiekia savo tikslus.

Ožiaragis

Kiekvienas susitelkusio ir atsakingo Ožiaragio žingsnis patikrintas. Prieš ko nors imdamasis šis ženklas, skirtingai nuo impulsyvaus Avino, nuodugniai tyrinėja pasirinktą kryptį ir kruopščiai planuoja savo veiksmus.

Sakoma, kad Ožiaragiai beveik neklysta ir pataiko kur reikia iš pirmo karto – dažnai būtent taip ir būna. Tačiau kiek jėgų jie į tai įdeda! Kad Ožiaragis įsiklausytų į svetimą požiūrį, reikia, kad tai būtų jam labai autoritetingo asmens nuomonė, o tokių nedaug. Be to, ginčai ir bandymai ką nors įtikinti Ožiaragiui – tuščias laiko švaistymas.

Šaulys

Šio Zodiako ženklo atmosfera, be kita ko, susijusi su vadovavimu. Tipiškas Šaulys – tai tas, kuris moko ir įtikina, o ne tas, kuris klauso kitų. Žvaigždės dovanojo Šauliui gebėjimą užgriebti pačią dalykų esmę, atrasti dėsningumus ir perduoti visa tai kitiems.

Įgyti patirtį ir žinias šio ženklo atstovas mėgsta savarankiškai ir per praktiką, arba iš autoritetingų šaltinių, tačiau ne iš kitų nuomonių. Su Šauliu geriau ne ginčytis, o kartu su juo svarstyti. Priešingu atveju galima gauti porą strėlių į skausmingą vietą.

Skorpionas

Nusileisti oponentui ginče Skorpionui, mažų mažiausiai, nuobodu. Net jeigu kito žmogaus nuomonė artima tiesai. Taika ir sutarimas demotyvuoja Skorpioną, kuris pripratęs visą gyvenimą kovoti su priešais – vidiniais ar išoriniais.

Priešstata kažkuria prasme netgi užveda šio ženklo atstovus. Ginče Skorpionas vargu ar garsiai ir emocingai gins savo nuomonę, bet sukurs daugybę „spąstų“, kurie padarys priešininko poziciją neįtikinamą.

Liūtas

Koks kilnus ir taikus bebūtų Liūtas, jame stipriai veikia orumo pojūtis ir „karališkasis pradas“. Tipiškiems šio ženklo atstovams nepatinka, kada jiems primeta savo valią. Tokiais momentais jie gali kaprizintis ir priešintis iš principo.

Dažniausiai Liūtas tiki savo teisumu ir jam sunku atsisakyti savo žodžių. Bet saugioje jo garbei ir orumui aplinkoje jis gali padaryti išimtį. Norint įtikinti tipišką Liūtą, reikia veikti švelniai ir neįkyrriai – kaip sakoma, su meile. Bet daugeliui dėl šito trūksta kantrybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.