4 Zodiako ženklai, kuriuos myli pinigai

Mes visą gyvenimą kuriame santykius su pinigais. Mums norisi, kad meilė su jais būtų abipusė ir amžina. Dėl pinigų mes pasirengę dirbti nuo ryto iki vakaro, aukodami savo sveikatą, poilsį, artimuosius ir patį gyvenimą. Esama ir tokių, kurie dėl pinigų pasirengę parduoti sielą.

 Pinigai.<br> 123rf nuotr.
 Pinigai.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 8, 2023, 11:16 AM

Laimei, tiek daug aukoti reikia ne visiems. Pinigai turi savų numylėtinių, kurie net ir labai stengdamiesi sunkiai taps vargšais. Kai kurių Zodiako ženklų atstovai yra pinigų numylėtiniai.

Jautis

Jaučiai – potencialūs piniginių paslapčių nešiotojai. Kas daugiau, jei ne pats materialiausias ženklas, žino, kas yra pinigai? Apie pajamas, išlaidas ir santaupas Jaučiai gali kalbėti amžinai. Bet, skirtingai nuo ne tokių sėkmingų ženklų, jie ne tik kalba apie pinigus, bet ir daro juos. Nė vienas save gerbiantis Jautis negali leisti sau tokios prabangos, kaip skurdas. Skurdžiui nereikia finansiškai tobulėti, įsitempti ir rizikuoti. Jis sėdi ant sofos priešais televizorių, virtuvėje su stikliuku naminės ar ant suoliuko su tokiais pat nelaimėliais kaip jis pats, ir keikia valdžią, politikus ir valstybę. Bet jo gyvenime tai nieko nekeičia. Jis tiesiog praranda tai, ką turi brangiausio – laiką.

Sėkmingas Jautis visada finansiškai raštingas ir žino, kad laikas – svarbus resursas, ir kad būtina jį paversti pinigais. Ir jis verčia, kviesdamasis į pagalbą sėkmingus žmones, iš kurių galima išmokti būti turtingam. Tokią protingą strategiją susikurti Jaučiui padeda jo įgimtas polinkis į apdairumą.

Kartais šio ženklo žmonės būna materialistai ir klastingi. Pikti liežuviai kalba, kad būtent šios savybės juos atveda į milijonierių reitingus. Gal ir taip, bet Jaučiai daro ir daugiau. Nors jie ir būna gudrūs nugalėtojai, pagrindinį savo kapitalą sukaupia darbu, o ne prisitaikėliškumu.

Vėžys

Vėžiai – besąlygiški finansinės sėkmės favoritai. Pinigai myli šį ženklą, nes ir jis juos myli, gerbia, bet nesižemina ir nesilanksto kaip dievybei. Tarp Vėžių nėra išprotėjusių pinigų fanatikų, nors daugelis jų – labai pasiturintys žmonės. Viskas dėl to, kad jų galvose egzistuoja ištisos „buhalterinės įmonės“, kur viskas sudėliota į lentynėles, o debetas tiksliai atitinka kreditą. Vėžio charakteryje, elgesyje, įpročiuose ir buityje nėra finansinio chaoso, dėl to jam pavyksta stabilizuoti savo finansinę padėtį ir planingai auginti kapitalą.

Tiesa, kartais pasitaiko Vėžių su visomis išvardintomis savyvbėmis, bet iki finansinės sėkmės jiems labai toli. Tai paaiškinama įgimtu šio ženklo atsargumu. Pagerinti savo esamą padėtį jie gali, bet padidinti kapitalą su genialiomis verslo idėjomis pavyksta ne visiems.

Tokiems Vėžiams išsigelbėjimu tampa kitas jų talentas – taupumas. Jie vadovaujasi viena iš auksinių finansinių taisyklių: sutaupyti – tas pat, kaip uždirbti. O išradingesnių „ekonomistų“ tarp kitų Zodiako ženklų nerasime. Jie puikiai susigaudo kainose, žino, už ką neverta permokėti, o be ko galima apsieiti. Tačiau godžiais Vėžių nepavadinsi. Jie nekaupia pinigų dėl pinigų, nes išpažįsta dar vieną finansinį dėsnį: pinigai sukurti spręsti problemoms, o ne kurti naujoms. Bet reikia pažymėti, kad nors Vėžiai ir turi laisvų santaupų, neskuba jų skolinti net artimiems draugams ir giminaičiams. Ką nors paskolinę Vėžiai labai sunkiai išgyvena ir negali naktimis ramiai miegoti.

Mergelė

Mergelių santykiai su pinigais patys pagarbiausi ir jaudinantys. Tokia harmonija pasiekiama dėl legendinio šio ženklo atstovų pedantiškumo. Niekas nepamatys Mergelę turint aptrintą piniginę, suglamžytas kupiūras, atsainiai bet kur mėtomus pinigus. Jos puikiai informuotos apie pinigų energijos dėsnius ir jokiomis aplinkybėmis neleis sau elgtis su jais nepagarbiai.

Bet tai tik viena iš „pinigų kodekso“ taisyklių, kurių Mergelės griežtai laikosi. Kad būtų su kuo elgtis pagarbiai, reikia pinigus uždirbti ir padauginti. Ir, sprendžiant pagal pasaulio milijardierių reitingus, kuriuose aukščiausias pozicijas užima Mergelės, jos tą daro puikiai.

Šio ženklo žmonės – iš prigimties pragmatikai, materialistai ir darboholikai. Jie nesitiki laimėti aukso puodo loterijoje ar gauti turtingo dėdės palikimą. Mergelės pasikliauja tik savimi ir savo galimybėmis. Pinigai myli tuos, kas tyrinėja jų dėsnius, nebijo rizikos ir sunkumų. Daugumai Mergelių su tuo viskas tvarkoje. Tikslo siekimas, kantrybė, atsakomybė ir polinkis giliai analizuoti prisideda prie šio ženklo atstovų finansinės gerovės ir klestėjimo. Jeigu ir pasitaiko neturtingų Mergelių, tai tik todėl, kad jos neįtaria apie savo genialaus verslininko talentą. Tereikia Mergelėms pradėti tyrinėti pinigų dėsnius, ir joms pavyks įgyvendinti pačius ambicingiausius planus.

Svarstyklės

Svarstyklės – tikri magnetai, traukiantys pinigus. Būtina atsižvelgti, kad jos neapdovanotos finansiniais talentais ir joms apskritai toli iki finansinių gudrybių. Dauguma Svarstyklių – kūrybiški ir dvasingi žmonės, subtilūs estetai ir grožio mylėtojai.

Jeigu jos sėkmingai vysto savo kūrybinius polinkius ir pradeda iš to uždirbti didelius pinigus, pasamdo finansiškai raštingus žmones, kurie ir tvarko jų pajamas. Jiems Svarstyklės patiki investuoti ir auginti savo kapitalą.

Gali būti, kad pinigai myli Svarstykles kaip tik dėl to, kad šios neteikia jiems pernelyg didelės reikšmės. Be abejo, materialinė gerovė Svarstyklėms svarbi, bet jos dėl pinigų niekada neis į kompromisus su savo sąžine ir neišduos gyvenimo pašaukimo. Tik šiuo pagrindu Svarstyklės gali augti, taip pat ir finansiškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.