3 auksiniai vyrai pagal Zodiako ženklą

Kiekvienas Zodiako ženklas pasižymi tam tikrais specifiniais charakterio bruožais. Astrologai sako, kad šių trijų Zodiako ženklų vyrai yra patys geriausi partneriai santuokai – tikras lobis.

 Vyras.<br> 123rf DI sugeneruota nuotr.
 Vyras.<br> 123rf DI sugeneruota nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 11, 2023, 10:37 AM, atnaujinta Nov 11, 2023, 11:28 AM

Svarstyklės

Šio ženklo vyrai net po kelių santuokinio gyvenimo dešimtmečių dėl savo mylimosios darys romantiškus gestus. Tad būkite pasiruošę, kad jūsų namuose visada stovės gėlių puokštės, o rytais sulauksite kavos į lovą.

Svarstyklės pasirengusios įdėti maksimumą pastangų, kad puoselėtų savo santykius. O jų pusiausvyros ir harmonijos siekis teigiamai atsiliepia santuokiniams gyvenimui.

Ožiaragis

Šio ženklo atstovai turi visą vyriškų privalumų rinkinį. Jie labai protingi, jautrūs, dosnūs, geri ir neretai labai gražūs.

Reikia pažymėti, kad Ožiaragiai retai veda, nes nemato tame prasmės. Todėl jeigu jums pasipiršo vyras, gimęs po šiuo ženklu, būkite tikra, kad jo ketinimai rimti.

Mergelė

Vyrai Mergelės tarp vyrų laikomi absoliučiais lyderiais. Paprastai jie gerai uždirba, puikiai išauklėti, skaniai gamina ir su malonumu padeda sutuoktinei namų ruošoje.

Šio ženklo atstovams nereikia nieko aiškinti, jie patys viską puikiai supranta ir be žodžių. Su tokiu vyru moterys visada gali būti tikros, kad jomis bus pasirūpinta ir niekada jos nebus paliktos vienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?