Kuris iš Zodiako ženklų jums dažniausiai pavydi ir ko pavydi labiausiai?

Ar žinote, kurio Zodiako ženklo atstovai jums dažniausiai pavydi? Ko jie jums pavydi labiausiai? Astrologai dalijasi intriguojančiomis įžvalgomis.

 Mergina.<br> 123rf nuotr.
 Mergina.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 16, 2023, 10:39 AM

Avinas

Niekas negali prilygti Avinams užsispyrimu ir ryžtu. Jie nebijo atsakomybės, lengvai leidžiasi į avantiūras ir ir dažnai tampa laimėtojais, nes daug stato ant kortos. Tokios savybės žavi savimi nepasitikinčius Vėžius, amžinai abejojančias Svarstykles, o taip pat Žuvis, turinčias problemų su tikslų išsikėlimu.

Jautis

Jautis stoiškai ištveria bet kokias nesėkmes. Jų racionalus mąstymas ir mokėjimas mobilizuoti jėgas pačiu atsakingiausiu momentu tampa pavydo priežastimi Vandens stichijos atstovams, kurie nesąmoningai įvaro save į emocinius spąstus. Žuvys, Vėžiai ir Skorpionai svajoja turėti tokį pat blaivų mąstymą, kokį turi Jautis.

Dvyniai

Dvyniai – komunikacijos meistrai. Jiems neegzistuoja barjerų, trukdančių užmegzti bendravimą su pačiais nesukalbamiausiais žmonėmis. Tokią savybę labai norėtų turėti Mergelės ir Ožiaragiai. Šių Zodiako ženklų atstovai patiria sunkumų, kai reikia argumentuoti savo poziciją ar atremti pašnekovų išpuolius.

Vėžys

Vėžiai turi įspūdingą intuiciją. Vidinis balsas jiems padeda išvengti nemalonumų ir rasti teisingus sprendimus. Toks supergebėjimas yra nepasiekiamas racionaliai mąstantiems Žemės ženklams. Ožiaragiai, Jaučiai ir Mergelės svajoja turėti tokią pat nuojautą, bet jiems visur tenka pasikliauti loginiais pažinimo instrumentais.

Liūtas

Liūtas garsėja meile sau, kartais peraugančia į tikrą egoizmą. Jis taip pat nebijo į akis išsakyti savo nuomonę, nes jam vis vien, ką apie jį pagalvos aplinkiniai. Nelengvas šio Ugnies ženklo charakteris tampa nepalankaus požiūrio ir tuo pat metu pavydo šaltiniu Ožiaragiams, Žuvims ir Vandeniams.

Mergelė

Mergeles labai sunku suklaidinti, primesti savo nuomonę ar palenkti kur nors prieš jų valią. Tarp jų privalumų negalima pamiršti savidisciplinos ir mokėjimo filtruoti bendravimo ratą. Su viskuo, kas išvardinta, kyla problemų Šauliams, Svarstyklėms ir Dvyniams. Šių ženklų atstovai norėtų bent dalies tokio organizuotumo, bet, turint omenyje jų būdą, tai išsiugdyti nelengva.

Svarstyklės

Svarstyklės turi dovaną visur atrasti grožį. Jos turi puikų skonio pojūtį ir intuityviai išryškina vertinamo objekto estetinę vertę. Tokio gebėjimo slapta pavydi Avinai, Liūtai ir Vandeniai. Jiems taip pat norėtųsi sublizgėti tokiu įgūdžiu, bet jie nėra apdovanoti tokiu unikaliu gebėjimu.

Skorpionas

Skorpionų jėga – psichologijos subtilybių išmanymas. Menas manipuliuoti kitais žmonėmis kelia pavydą Dvyniams, Svarstyklėms ir Jaučiams. Jie taip pat bando pažinti žmogaus sielos paslaptis, bet jiems prireikia daug daugiau jėgų ir pastangų, kad susigaudytų šiuo klausimu. O Skorpionai, savo ruožtu, veikia intuityviai ir praktiškai niekada neklysta.

Šaulys

Šaulys iš prigimties optimistas. Jo energija žavi pasyvias Žuvis ir Mergeles. Šių ženklų atstovai pasirengę vadovautis Ugnies ženklo patarimais, bet dėl temperamento skirtumų jie fiziškai nesugebės pranokti savo pavydo objekto. Susierzinimą jaučia ir Dvyniai, kuris laiko Šaulius pavojingais konkurentais.

Ožiaragis

Tipiškas Ožiaragis įkūnija darbštumą ir rezultatyvumą. Daugeliui iš ko vertėtų pasimokyti užbaigti darbus iki galo, pavyzdžiui, visiems Oro ženklams. Kiekvienam iš jų norėtųsi turėti saugumo pagalvę, kokią susikuria Ožiaragis. Bet nei Dvyniams, nei Svarstyklėms, nei Vandeniams nepavyksta pademonstruoti tokių pastangų ir darbštumo kuriant tvirtą materialinį pagrindą.

Vandenis

Vandeniai pasižymi individualumu ir vidine laisve. Jie nepriklausomi nuo visuomenės nuomonės ir ignoruoja bandymus dėl to priekaištauti. Sugebėjimą atsiriboti nuo išorinių veiksnių svajoja įgyti Vėžiai ir Svarstyklės, kurie yra labiausiai priklausomi iš visų Zodiako ženklų.

Žuvys

Žuvys turi puikią vaizduotę ir moka patikti žmonėms. Joms net nereikia auginti savo charizmos, juk jos ir taip traukia aplinkinius. Įgimto šio Vandens ženklo žavesio slapta pavydi Avinai, Jaučiai ir Šauliai, kuriems tenka daug dirbti vystant asmeninį magnetizmą. Ugnies stichijos ženklus Žuvys ypač erzina savo pasyvaus gyvenimo būdo ir neįtikėtinos sėkmės deriniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.