6 Zodiako ženklai, turintys geriausią stiliaus pojūtį

Stiliaus pojūtį savyje galima ugdyti, bet dalis žmonių jį turi įgimtą. Kai kurių Zodiako ženklų atstovų skonis toks nepriekaištingas, kad jie atrodys puikiai net vilkėdami bulvių maišą.

 Mergina.<br> 123rf nuotr.
 Mergina.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 20, 2023, 10:45 AM

Jautis

Pirmąją vietą sąraše užima Jaučiai. Jie savo aprangai išleidžia daug pinigų. Niekas neneigs, kad šio ženklo atstovai turi puikų skonį. Todėl juos galima vadinti mados guru. Jautis atrodo lyg nužengęs nuo mados žurnalo viršelio. Kalbant apie madą, jie tiesiog geriausi.

Liūtas

Šis ženklas negali apsieiti be mados naujienų. Drabužių parduotuvės – vieta, kur Liūtai jaučiasi labai komfortiškai. Juos jos traukia lyg magnetas. Ne paslaptis, kad Liūtai nebijo išsiskirti iš minios. Kuklumo jausmas jiems neegzistuoja. Liūtų svarbiausia užduotis – atrodyti stilingai. Jiems visai nesvarbu, kiek kainuoja viena ar kita aprangos detalė – Liūtas už ją sumokės bet kokius pinigus. Šio ženklo atstovai renkasi pačias ryškiausias drabužių spalvas. Jie neleis sau atrodyti pilkai.

Svarstyklės

Šis ženklas aprangoje teikia pirmenybę klasikai. Bet ir madingų drabužių Svarstyklės neatsisakys. Kurdamos savo įvaizdį jos išreiškia nepaprastą savo kaip dizainerių talentą. Svarstyklės geriau kaip bet kas kitas moka savo išvaizda išversti iš kojų. Jos niekada nepasirodys viešumoje apsivilkusios bet kaip. Svarstyklės – mados guru. Joms duotas talentas sėkmingai derinti aprangos detales. Daugeliui Zodiako ženklų verta į jas lygiuotis.

Avinas

Tai didysis eksperimentuotojas. Aprangoje jis mėgsta maišyti stilius. Jis drąsiai gali apsivilkti dalykinį kostiumą kartu su madingais sportbačiais. Na ir kas, jei žmonės pasijuoks jam už nugaros? Avinams nusispjauti į kitų nuomonę. Jeigu jiems norisi aplinkiniams pademonstruoti savo ekstravagantišką įvaizdį, niekas jų nesustabdys. Jų neįprasti aprangos deriniai atrodo gana įdomiai.

Vandenis

Šis ženklas sugeba paprastą drabužį paversti pasaulinės mados šedevru. Jis tiesiog papildo savo įvaizdį dailiais aksesuarais. Pavyzdžiui, originaliu šaliku, stilingu diržu ar ryškia galvos juosta. Ir madingas įvaizdis jau yra. Vandeniai – subtilios prigimties, jie gali tapti puikiais dizaineriais.

Dvyniai

Jie dievina ekstravagantišką aprangą. Dvyniai nebijo, kad jų įvaizdis kai kuriuos šokiruos. Iš prigimties šis ženklas negali pakęsti nuobodulio ir kasdieniškumo. Dvyniams kaip oro reikia permainų, Todėl jie neapsivilks vieno ir to paties drabužio du kartus. Žinoma, su šitokiu požiūriu galima ir bankrutuoti, juk madingi drabužiai nepigūs. Todėl verčiau išgauti naujumą papildant aprangą nebrangiais aksesuarais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.