4 vyrai pagal Zodiako ženklą, kuriems šeima – pirmoje vietoje

Šių Zodiako ženklų vyrams šeima yra pati svarbiausia. Tačiau nemaišykite šio sąrašo su ištikimybės reitingu. Kai kurie vyrai iš šio sąrašo gali turėti romantiškų nuotykių, bet niekada nepasirinks meilužės vietoj žmonos, vaikų ir stabilios buities.

 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 27, 2023, 11:41 AM

Vėžys

Vėžys garsėja kaip šeimos žmogus. Tai nereiškia, kad Vėžiai visada ištikimi savo antrajai pusei. Jie mėgsta įvairovę ir kartais nesugeba atsispirti pagundai, bet niekada nepaliks žmonos ir vaikų savo noru.

Jeigu šio ženklo vyras išsiskiria, iniciatore dažniausiai būna žmona, nesugebėjusi atleisti neištikimybės. Bet net ir tokiu atveju Vėžys labai aktyviai dalyvaus vaikų auklėjime ir kovos už teisę matytis su jais kuo dažniau. Vėžys nemato gyvenimo prasmės be savo vaikų.

Jautis

Jautis su stipriai išreikštais šio ženklo požymiais niekada nepaliks šeimos dėl vienos paprastos priežasties. Jo namai – jo komfortiška tvirtovė, o šeima – patikimas užnugaris.

Jautis vargu ar rizikuos aukoti patogumus, kuriuos taip ilgai kūrė, net jeigu jausmai partneriui jau seniai atšalo. Labiausiai Jautis mėgsta leisti laiką namuose su šeima.

Ožiaragis

Tipiškas vyras Ožiaragis paliks šeimą vieninteliu atveju – jeigu sužinos apie žmonos neištikimybę. Jo požiūris į santuoką visiškai praktinis, Ožiaragis nepriima neapgalvotų sprendimų.

Tais atvejais, kai jo apskaičiavimai visgi pasirodo esą neteisingi ir šeiminis gyvenimas neteikia džiaugsmo, jis kentės iki paskutinio, slėpdamas dvasinius blaškymusis po parodomojo gerbūvio kauke.

Mergelė

Pastovumas – daugumos šio ženklo atstovų arkliukas. Išsiskyrimas su partneriu įneša chaoso į sutvarkytą asmeninį gyvenimą, o Mergelės to labiausiai bijo.

Dėl šios priežasties Mergelių antrosioms pusėms neverta bijoti jų neištikimybės. Jie gali flirtuoti dėl flirto, kad patikrintų savo jėgas ar sukeltų sutuoktinės pavydą, bet nežiūri į tai rimtai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.