4 Zodiako ženklai, kuriems sunkiausia ištverti žiemą

Saulės nėra, vitaminų trūksta, šalta, nuobodu, niūru – žiemos depresija turi daug simptomų. Bet vieni moka su ja kovoti, o kiti net nebando atsikratyti liūdnų minčių.

 Žiema.<br> 123rf nuotr.
 Žiema.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-12-09 14:25, atnaujinta 2023-12-09 15:40

Keleto Zodiako ženklų atstovams žiemą ypač sunku išlipti iš liūdesio pelkės.

Avinas

Pavasario vaikai žiemą kenčia daug stipriau už kitus. Avinai džiaugiasi gyvenimu tik šiltomis dienomis. O žiemą – nei saulės spindulių, nei paukščių čiulbesio. Aplink tik balta negyva dykuma. Šąla ir kūnas, ir siela. Viskas blogai, blogai, blogai. Net arbata su citrina nešildo, o pūkuota antklodė atrodo dygliuota ir bjauri. Žiema Avinams – tikras išbandymas.

Dvyniai

Dvyniai – amžini nuotykių ieškotojai. Bet žiemą jų fantazija užmiega: nuo kalniuko nusileido, su slidėmis pačiuožė, sniego gniūžtėmis pasimėtė. Dabar jie sėdi namuose ir mezga kojines pri televizoriaus. O nuobodulys Oro ženklams – tiesus kelias į depresiją. Merkurijaus globotiniai apsikrauna darbais, o siela laukia pavasario kaip stebuklo – laukimas virsta am-inu šalčio išbandymu.

Šaulys

Velnias, ir vėl sninga. Po galais, vėl šalčiai sugrįžo. O Dieve, kodėl tie praeiviai šypsosi, juk dangus pilkas, peizažas baltas? Gyvenime jokios laimės, jokios įvairovės – šnibžda Šauliai ir saujomis ryja vitaminus. Kaip gyventi? Kuo džiaugtis? Jupiterio globotiniai apsivelka šimtą megztinių, lieja ašaras ir gaili savęs, tokių vargšų ir nelaimingų. Jų nedžiugina nei sniegas, nei žiemos pramogos.

Ožiaragis

Saturno globotiniai ir taip nepasižymi gyvenimo džiaugsmu. O žiemą Ožiaragiai pavirsta tikrais meškinais, amžinai nepatenkintais ir piktais. „Pažadinkit, kai ištirps sniegas!“ – urzgia į ragelį ir išjungia telefoną. Taip, jie gimė šaltu metų laiku, bet tai nereiškia, kad jie patiria malonumą šaldami nosis ir ausis. „Žiemos miegas geriau, nei žiemos depresija“, – niurzgia Ožiaragiai ir slepiasi po pūkine antklode.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.