Greičiausiai ir lėčiausiai senstantys Zodiako ženklai

Žmogaus branda ir senėjimas – individualus procesas. Vieni labai anksti subręsta, kiti išlieka jauni iki žilos senatvės. Pasak astrologų, tai susiję su Zodiako ženklu.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-12-18 10:25, atnaujinta 2023-12-22 10:20

Pateikiame reitingą nuo greičiausiai iki lėčiausiai senstančių Zodiako ženklų.

1 vieta – Ožiaragis

Ožiaragis nuo vaikystės išsiskiria rimtumu, disciplina ir atsakomybe. Neretai jis net atrodo vyresnis už savo bendraamžius, kurie dažnai klauso jo brandžių samprotavimų ir išmintingų patarimų. Bet artėjant senatvei šio ženklo atstovai leidžia sau šiek tiek atsipalaiduoti ir bando pasivyti tai, ką praleido.

2 vieta – Skorpionas

Skorpiono charakteris su amžiumi genda, dėl to aplinkiniai juos priima kaip senus burbeklius. Tai tipiškas pavyzdys, kai suaugęs žmogus moko visus, kurie bent kiek jaunesni už jį, kritikuoja aplinką ir daug filosofuoja. Toks elgesys gana jaunam Skorpionui prideda 10–15 metų.

3 vieta – Mergelė

Mergelėms taip pat anksti pasireiškia brendimo požymiai. Jos nuolat reiškia savo nepasitenkinimą, skleidžia negatyvą ir atsisako technologijų vystymosi. Net jeigu išorinių požymių matosi minimaliai, šiuo ženklo atstovų vis tiek niekas nesieja su jaunimu.

4 vieta – Vandenis

Kuo vyresnis tampa Vandenis, tuo stipriau pasireiškia neigiamos jo charakterio savybės. Kritinis mąstymas atima iš jo lengvumą, lankstumą ir nerūpestingumą (gerąja šio žodžio prasme). Kai kuriais atvejais jis net tampa užkietėjusiu ciniku, linkusiu į agresiją.

5 vieta – Jautis

Jaučiai dažnai tampa pasyvaus gyvenimo būdo įkaitais. Jeigu jaunystėje jie dar daugiau ar mažiau aktyvūs, tai su stabilumo atėjimu į gyvenimą šis Žemės ženklas leidžia sau atsipalaiduoti ir pradeda pataikauti savo silpnybėms.

6 vieta – Vėžys

Vėžys jaunystėje neišsiskiria infantiliu elgesiu, bet ir senuku jo nepavadinsi. Šio ženklo atstovai ir toliau domisi mados tendencijomis, bet neskuba jų matuotis patys. Jie su nostalgija prisimena praeitį ir tuo pat metu optimistiškai žiūri į ateitį.

7 vieta – Liūtas

Liūtas nesistengia dirbtinai pratęsti savo jaunystės ir paprastai atitinka savo amžių. Jis visiškai ramiai žiūri į neišvengiamą senėjimo procesą ir nepuola į paniką pamatęs naują žilą plauką.

8 vieta – Žuvys

Žuvys supranta, kad laiko neatsuksi, todėl filosofiškai žiūri į neišvengiamą amžiaus požymių pasirodymą. Bet tai tas atvejis, kai žmogus sensta gražiai. Šio ženklo atstovai stengiasi išsaugoti jaunystę širdyje, saugo save nuo streso ir tiesiog nekreipia dėmesio į naujas raukšleles.

9 vieta – Avinas

Didelis Avinų energijos potencialas yra jų ilgos jaunystės garantas. Jiems pakanka jėgų palaikyti įprastam gyvenimo tempui, todėl apie senatvę jie net negalvoja. Jų žvalumo ir aktyvumo lieka tik pavydėti.

10 vieta – Dvyniai

Dvynius ne veltui vadina amžinais vaikais. Visą laiką jie išsaugo vaikišką užsidegimą ir aktyvumą. Aktyvus gyvenimo būdas padeda jiems nuolat palaikyti tonusą.

11 vieta – Svarstyklės

Svarstyklės labai rūpinasi savo išvaizda ir negaili lėšų jauninimosi procedūroms. Dėl geros priežiūros joms pavyksta atrodyti daug jauniau už bendraamžius. Šiam ženklui būdinga slėpti savo tikruosius metus, todėl Svarstyklės dažnai tyčia pasako kitokius skaičius.

12 vieta – Šaulys

Žvelgiant į Šaulio išvaizdą ir elgesį neįmanoma tiksliai nuspėti, kiek jam metų. O ir jis pats nejaučia savo biologinio amžiaus, nors kartais net neįdeda ypatingų pastangų, kad išsaugotų jaunystę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.