4 vyrai pagal Zodiako ženklą, kurie neina į kairę

Pirtelė, alus, merginos – ak, kiek daug pagundų aplink, mąsto šie vyrai ir... lieka gulėti ant sofos. Nors kiti jau lėktų visomis keturiomis, išgirdę apie perspektyvą šitaip praleisti laiką.

 Vyras.<br> 123rf nuotr.
 Vyras.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 5, 2024, 2:19 PM

Kas šie unikalūs vyriškiai, nenorintys eiti į kairę? Jie dažniausiai būna gimę po keturiais Zodiako ženklais.

Jautis

Vos tik Jaučio antroji pusė išvažiuoja pas mamą į kaimą, jo telefonas pradeda sprogti nuo begalinių draugų žinučių ir skambučių, viliojančių praleisti naktį nuostabių nimfų draugijoje. Bet Jaučio nedomina tokios vilionės – jis užsiėmęs daug svarbesniais reikalais. Vos prieš valandą pradėjo generalinį tvarkymąsi, o prieš mylimajai sugrįžtant dar planuoja iškepti jos mėgstamą pyragą. Taip, Jautis neišduos savo moters.

Svarstyklės

Net jeigu vyras Svarstyklės įsitikinęs, kad žmona niekada nesužinos apie neištikimybę, jis vis tiek neis į kairę. Ir kalta ne didžiulė meilė – kol Oro ženklas svers visus „už“ ir „prieš“, jis pasens ir praleis tinkamą momentą. Apskritai, antroji Svarstyklių pusė gali būti rami – jis gali būti neištikimas nebent mintimis (bet ir tai kažin).

Ožiaragis

Draugai kviečia Ožiaragį į žvejybą? Nusiraminkite, jeigu Ožiaragis ir eis, tai bus būtent žvejyba, o ne dar kas nors. O apskritai Žemės ženklas labiau mėgsta pagulėti ant sofos ir pasnausti – kokia dar neištikimybė, kokios dar moterys? Nejau galvojate, kad vyras rizikuos jus prarasti dėl akimirkos nuotykio? Nė už ką gyvenime.

Vandenis

Vandenis savo laiku neblogai pasilinksmino, bet tai ne priežastis jį kaltinti neištikimybe. Jeigu jau jis pasirinko jus, vadinasi, niekada nepažvelgs į šalį. Net jeigu priešais jį šoks apsinuoginusi Angelina Jolie, Vandenis nesudrebės – užmes ant jos užtiesalą ir eis pas žmoną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.