4 vyrai pagal Zodiako ženklą, kuriuos reikia dažniau apkabinti

Vienas apkabinimas stipriau už tūkstantį žodžių. Net ir tvirtam, solidžiam vyrui kartais norisi įsikniaubti į šiltą glėbį. Ypač šito reikia šių keturių Zodiako ženklų atstovams.

 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 12, 2024, 10:58 AM

Jautis

Negalite suprasti, kodėl jūsų išrinktasis jau kelintą dieną vaikšto be nuotaikos ir atsisako net mėgstamiausio maisto? Viskas labai paprasta – jam katastrofiškai trūksta apkabinimų. Ko gero, nedavėte Jaučiui būtino kiekio ir dabar jis pats nesavas. Todėl skubiai taisykite situaciją.

Šio ženklo vyrus ypač patartina apkabinti rytais, kai jie eina į darbą, ir būtinai vakarais, kai iš ten grįžta, ir vakariniai apkabinimai turi būti daug stipresni. Tik taip Jautis sugebės pajusti jūsų meilės stiprumą.

Vėžys

Iš pažiūros neprieinamas ir mįslingas Vėžys tarsi neturėtų jausti poreikio būti apkabintas. Bet klystate – Vėžys todėl ir slepiasi savo šarvuose, kad nesusidurtų su abejingumu, galbūt jį kažkada atstūmė.

Apskritai jis pasirengęs apsikabinti ir su priežastimi, ir be jos – na, patinka jam, ir ko čia stebėtis? Nudžiuginkite Vėžį apkabinimais, ir jis bus pats laimingiausias vyras pasaulyje.

Liūtas

Šis didelis katinas sutvertas tam, kad jį nuolat apkabintų. Po apkabinimo Liūtas tampa geras, švelnus ir murkiantis.

Apkabinkite, papūskite į ausį ir prašykite, ko norite – jis ištirps ir viską padarys. Tik po to nepamirškite pagirti, paglostyti ir vėl apkabinti – ir Liūtas kalnus nuvers dėl jūsų prisilietimų.

Svarstyklės

Subalansuotas, rimtas vyras Svarstyklės tapo nervingas ir dirglus? Diagnozė aiški – apkabinimų stoka. Galbūt jį nepakankamai glostė vaikystėje, ir jis jaučia rūpesčio poreikį.

Mokslininkai šį poreikį pavadintų taktiliniu badu. Bet nesukite galvos dėl terminų, tiesiog jį apkabinkite, pašiauškite plaukus ir net galite truputėlį paploninti balsą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.