6 Zodiako ženklai, kuriems trūksta ryžto

Prieš pasirinkdami nuodugniai tyrinėjate kiekvieną variantą? Jums kyla problemų priimant sprendimus?

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 16, 2024, 10:07 AM, atnaujinta Jan 16, 2024, 10:08 AM

Jeigu este vienas iš amžinai abejojančių Zodiako ženklų, iš šalies gali pasirodyti, kad jūs bevaliai ar net silpni, bet tai netiesa. Jūs tiesiog nenorite elgtis neprotingai, nes žinote, jog tai neduos norimo rezultato ir dar turės ne pačias geriausias pasekmes.

Dvyniai

Dvyniai labai nenori likti už borto. Jie ilgai nagrinėja visus variantus ir analizuoja, kas gali įvykti tuo ar kitu atveju. O jeigu juos dar ir spaudžia iš šalies, sprendimo priėmimo procesas Dvyniams tik dar pasudėtingėja ir užsitempia. Jie mėgsta apsvarstyti kiekvieną situaciją ir išklausyti maksimaliai kitų žmonių nuomonių. Jeigu jie galėtų, kiekvienu klausimu rengtų visą referendumą.

Vėžys

Vėžys paprastai sprendimus priima remdamasis savo jausmais, nors kai kuriuos sprendimus visgi geriau priimti išjungus emocijas. Visi Vėžiai visada vadovaujasi širdimi ir labai išgyvena dėl to, kaip jų sprendimas gali atsiliepti mylimiems žmonėms, ar jis nesukels jiems skausmo ar diskomforto.

Liūtas

Kai Liūtas bando priimti sprendimą, jis atsižvelgia į visus ir viską. Liūtas linkęs apsunkinti paprastas situacijas ir nuolat iš musės daro dramblį. Jis nenori daryti pasirinkimo, kuris jam bus puikus, bet sukels problemų kam nors kitam. Kitaip sakant, Liūtas labai stengiasi pasielgti taip, kad ir vilkas būtų sotus, ir avis sveika.

Svarstyklės

Viena iš priežasčių, kodėl Svarstyklės sunkiai priima bet kokius sprendimus, yra ta, kad jos nori gauti geriausią rezultatą. Jos ilgai viską sveria ir apgalvoja, bet taip ir nesugeba rasti galutinio varianto ir išties gero pasirinkimo. Svarstyklės atsargios, ir joms šiuo atžvilgiu iš tiesų labai sunku. Joms sunku išsirinkti net patiekalą iš meniu restorane.

Šaulys

Šauliai paprastai nuolat abejoja, kai priima sprendimus. Šis ženklas ilgai analizuoja visus variantus, dažnai keisdamas savo prioritetus, ir niekaip negali ties kuo nors apsistoti. Šaulys lieka pasimetęs net po to, kai jau yra pateikęs galutinį atsakymą. Post factum jis pradeda gailėtis dėl jo ir nori visą apmąstymų ir svarstymų procesą pradėti iš naujo.

Žuvys

Žuvys – „antro šanso“ mėgėjos. Bet anaiptol ne visi sprendimai turi alternatyvą, kad ir kaip Žuvys to norėtų. Tačiau jos priima vieną sprendimą, po to grįžta ir jį pakeičia, lieka nepatenkintos ir iš naujo viską pakeičia. Aplinkinius tai gali varginti. Nors Žuvys – labai intuityvūs žmonės, jos ne visada įsiklauso į savo vidinį balsą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.