4 moterys pagal Zodiako ženklą, turinčios didžiulį slaptą potencialą

Bet kuri moteris nori būti patraukli ir geidžiama, bet stereotipai, kompleksai ir baimės neleidžia jai atsipalaiduoti ir neslėpti vidinės ugnies. Vienoms atrodo, kad būti geidžiamai yra gėda, kitos pernelyg įsitraukusios į kovą dėl lyderystės ir paaukštinimo darbe. Keturių Zodiako ženklų atstovės savyje slepia didžiulį potencialą tapti pačiomis geidžiamiausiomis.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 18, 2024, 10:58 AM

Vėžys

Moteris Vėžys geriau už kitas slepia savo jausmingumą ir seksualumą, pirmenybę teikdama kuklumui ir drovumui. Bet tereikia jai tik panorėti ir leisti savo vidinei plėšrūnei išeiti į paviršių, ir ji pati išsigąs gerbėjų, pasirengusių pulti jai po kojomis ir nepajėgiančių atsispirti jos kerams, skaičiaus.

Jeigu moteris Vėžys panorės, ji gaus bet kurį vyrą, tik moraliniai principai, tabu ir nuo vaikystės įdiegti įpročiai ne visada leidžia jai pilnai atsiskleisti, pasiduoti emocijoms ir... būti pačiai laimingiausiai pasaulyje.

Moteris Vėžys – tikras moteriškumo įsikūnijimas. Jos aistringos, prieštaringos, paslaptingos, stengiasi giliau paslėpti savo tikrąją prigimtį, kol nesupras, kad sutiko idealą. Šioms moterims labai svarbus emocinis ryšys ir savi išgyvenimai, todėl joms taip svarbu būti geidžiamomis vyrų, kuriuos jos pasirenka.

Vandenis

Moterys Vandeniai traukia savo atvirumu ir emocingumu: jos nuoširdžiai reiškia savo emocijas ir daro tai su vaikišku betarpiškumu. Tokias moteris norisi globoti, ginti, jos kelia stiprius tėvystės jausmus.

Vandenis – tai išlepintas vaikas, kuriam norisi pabandyti ką nors nauja, bet potraukį vyrui ir artumui su juo keičia naujų atradimų siekis. Moterys Vandeniai geidžiamos daugumos vyrų, bet pastoviuose santykiuose nuo išrinktojo priklauso, ar bus išsaugota pirminė aistra.

Svarstyklės

Svarstyklės nepakankamai įvertina savo patrauklumą, o kartais neteikia ypatingos reikšmės artimiems santykiams. Šio ženklo moterims nereikia bijoti kalbėti apie troškimus.

Jų patrauklumas slypi ne tik grožyje ir idealioje figūroje, bet ir emocijose, dvasiniame patrauklume. Jos myli ausimis, bet kartais pamiršta,kad vyrams taip pat svarbu girdėti, ką jaučia jų išrinktoji.

Ožiaragis

Jaunos moterys Ožiaragiai drovisi būti moteriškos, jos pripratusios būti stiprios ir nemoka mylėti. Šiame amžiuje santykių raida daugeliu atžvilgių priklauso nuo jų partnerio, to, kuris sugebės jose pažadinto moterį.

Moteris Ožiaragis pilna vidinių išgyvenimų, ji neleidžia prasiveržti emocijoms. Kad taptų laimingos, joms reikia nebijoti būti silpnoms ir sakyti tiesą apie savo jausmus.

Vėliau moterys Ožiaragiai būna pernelyg susirūpinusios karjera ir vis rečiau flirtuoja bendraudamos su vyrais. Iš tiesų Ožiaragiai turi magnetizmo, sugeba „užhipnotizuoti“ ir sužavėti vyrą, bet retai tuo naudojasi, manydamos kad jis pats turi užkariauti šaltą gražuolę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.