Nenorintys vesti vyrai pagal Zodiako ženklą

Neretai taip jau nutinka, kad vyrai neskuba susisaistyti santuokos saitais, net kai antroji pusė duoda nevienareikšmes užuominas.

 Vestuvės.<br> 123rf nuotr.
 Vestuvės.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-01-21 14:02

Kodėl vyrai taip elgiasi? Priežasčių tam – ne viena. Pasak astrologų, tam įtakos turi ir Zodiako ženklas.

Avinas

Avinas nepakenčia bet kokios kontrolės ir apribojimų. Santuoka bebaimio Ugnies ženklo negąsdina, bet kelia įtampą dėl būtinybės vykdyti tam tikrus įsipareigojimus. Paprasčiau kalbant, jie vadovaujasi egoizmu, todėl kartais noras gyventi pagal savo taisykles pasirodo esąs stipresnis už romantinius jausmus.

Jautis

Jeigu vyras, gimęs po Jaučio ženklu, ilgą laiką būna vienas, jis pripranta prie viengungiško gyvenimo būdo. O kadangi jis stengiasi visur ieškoti stabilumo, bandys visaip priešintis „veržimuisi“ į jo teritoriją. Potencialiai Jaučio sutuoktinei prireiks nemažai laiko, kad pakeistų situaciją.

Dvyniai

Vyrai Dvyniai puikiai suvokia savo permainingą charakterį, bet nieko nenori keisti, todėl tiesiog vengia atsakomybės. Jie bijo net įsivaizduoti, kad jiems teks visą gyvenimą praleisti su viena moterimi, atsisakius viso kito priešingos lyties dėmesio.

Vėžys

Vėžys laikomas šeimos ženklu, bet kartais Vandens stichijos vyrai pernelyg pripranta prie vienatvės. Perspektyva ką nors keisti juos gąsdina. O dėl savo įtarumo jie pradeda partnerėse ieškoti trūkumų ir bando išsiaiškinti klastingus motyvus, dar labiau sumažindami šansus sudaryti santuoką.

Liūtas

Vyrai Liūtai dažnai kelia priešingos lyties susidomėjimą. Atsitinka taip, kad jie pernelyg pripranta prie moterų dėmesio ir nori toliau išlaikyti viengungio statusą. Tokių šio ženklo atstovų nuomone, viena išrinktoji nesugebės pakeisti viso gerbėjų būrio, todėl Liūtų išdidumas nebus patenkintas.

Mergelė

Vyrai, gimę po Mergelės ženklu, yra intravertai. Jiems nebūna nuobodu vieniems, jie visada gali susirasti įdomų užsiėmimą, kuriam nereikės dar vieno žmogaus buvimo. Dauguma Mergelių bijo, kad šeiminiame gyvenime joms neliks asmeninės erdvės, todėl visaip atidėlioja vedybas.

Svarstyklės

Vyrai Svarstyklės nuolat viskuo abejoja, ypač jei kalbama apie tokius lemtingus sprendimus. Jie pasistengs viską išanalizuoti, rasti pliusus ir minusus, bet vis tiek ilgai abejos, ar verta jiems kardinaliai keisti savo gyvenimą. Bet jeigu Svarstyklių draugė pati žengs pirmą žingsnį šia kryptimi, labai tikėtina, kad Svarstyklės sutiks susituokti.

Skorpionas

Skorpionas – vienas iš nedaugelio ženklų, iš tiesų gebančių jausti gilius jausmus. Šių vyrų negąsdina pati perspektyva oficialiai įforminti santykius. Iš tiesų jie bijo pernelyg stipriai prisirišti prie partnerės, juk išdavystės atveju sielos žaizdas gydyti tektų labai labai ilgai.

Šaulys

Šaulių atveju nenoro tuoktis priežastis banali: jiems nėra nieko baisiau už buitį. Tipiškas Šaulys nenori prarasti savo laisvės, nepriklausomybės, galimybės spontaniškai elgtis. Arba jis suranda tokią pat avantiūristę, arba toliau linksminasi vienišas.

Ožiaragis

Vyrai Ožiaragiai gali vengti santuokos dėl savo įtarumo. Dažniausiai jų abejonės susijusios su baime tapti eiline naudos ieškančių pinigų medžiotojų auka. Šio ženklo atstovai būtinai pasirašys vedybinę sutartį, kad maksimaliai apsaugotų save ir savo nuosavybę.

Vandenis

Vandeniai – dar vieni kovotojai už savo laisvę ir asmeninę erdvę. Visų pirma, jie nenori pasinerti į šeimos gyvenimą ir koncentruoti dėmesį į buitinius rūpesčius. Antra, pačią santykių įteisinimo idėją dauguma Vandenių laiko praeities atgyvena. Idealiu atveju jiems tinka santuoka, kur sutuoktiniai gyvena atskirai.

Žuvys

Vyrai Žuvys retai siekia vienatvės. Priešingai, jiems reikalinga suprantanti ir jautri antroji pusė. Išimtį sudaro tik tie šio ženklo atstovai, kurie turėjo nesėkmingą santykių su priešinga lytimi patirtį (neištikimybė, meilė be atsako, išdavystė, psichologinė prievarta). Tokie vyrai dar ilgai vengs iš naujo prisirišti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.