4 moterys pagal Zodiako ženklą, kurios nemoka flirtuoti

Gebėjimo flirtuoti nemokoma specialiuose kursuose. Nors egzistuoja nemažai patarimų, padedančių moterims įsisavinti šį subtilų mokslą, visada atsiranda „nepažangių“ – tokių, kurios jaučiasi nejaukiai, išmušdamos iš vėžių pasimetusį vyrą.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-01-23 14:08

Tai visai nereiškia, kad jos nemoka žavėti – tiesiog pačiu netinkamiausiu metu ima vykti kažkas nesuprantamo, ir šios moterys dėl to nekaltos – jos juk norėjo, kaip geriau. Tai ypač būdinga keturių Zodiako ženklų moterims.

Avinas

Moteris Avinas flirtuoja labai dažnai, galite tuo neabejoti. Tik problema ta, kad vyriškiai ne visada supranta, kaip vertinti šios guvios asmenybės veiksmus. Taip, ji labai žaisminga, įdomi ir patraukli, bet kartais taip katastrofiškai įkyri, kad vyrai pamiršta, jog tai iš jų įprastai turi kilti iniciatyva.

Moteris Avinas puikiai žino apie savo „nuodėmes“, tik nesugeba prisipažinti pačiai sau, kad ji dominuoja ir šitaip išgąsdina visus padoresnius kandidatus.

Vėžys

Moteris Vėžys mano, kad vyrai turi atlikti visą darbą patys. Bet jei jau ji ryšis „duoti ženklą“, tai padarys taip, jog galiausiai iš patrauklios asmenybės pavirs rūpestinga tetule.

Ji pradės kepti pyragus, kiekvieną sekundę tikrinti, ar jos išrinktasis nešąla ir ar viskas su juo tvarkoje, ir tai darys taip intensyviai, kad savo perdėta globa tik pakenks pačiai sau. O ką daryti? Kitaip mylėti Vėžys nemoka.

Mergelė

Moteris Mergelė neturi nieko prieš lengvą flirtą, bet kažkodėl vyrai ne visada sugeba atpažinti jos užuominas. Ar Mergelių užuominos blogos, ar jos įsigudrina prie viso to įterpti įžeidžiančias pastabas. Mergelės gali sugadinti flirtą bereikalingais patikslinimais.

Taip pat ji daug kalba apie save ir planus artimiausiems penkeriems metams, bandydama pasirodyti labai išsilavinusia ir nepriklausoma moterimi. Štai kodėl dauguma vyrų nesupranta, kad Mergelė atvirai flirtuoja su jais.

Ožiaragis

Moteris Ožiaragis įsitikinusi, kad flirtu naudojasi tik labai lengvabūdės ir nerimtos personos. Šios moters dalykiškumas ir rimtumas neleidžia jai begėdiškai meilintis vyrams. Jeigu jai kas nors patiks, ji kalbės labai aiškiai ir tiksliai, aiškindamasi, ar sutampa jų abiejų gyvenimo planai.

Tiesa, šis pokalbis labiau priims dalykinį pasitarimą ar pokalbį dėl darbo, nei romantišką pasimatymą. Patyrusi nesėkmę moteris Ožiaragis nenusimena, o išmintingai nutaria, kad parengė per mažai klausimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.