3 Zodiako ženklai, kurie graužia save dėl visko

Kai kurie žmonės į save žiūri pernelyg kritiškai. Dažnai jie nepelnytai kaltina save dėl įvairių problemų, užsiverčia ant savęs neįtikėtiną atsakomybės naštą net ten, kur jų kaltės nė kvapo.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-01-25 12:40

Šie trys Zodiako ženklai ypač mėgsta užsiimti saviplaka.

Jautis

Jaučiai, iš prigimties būdami itin atsargūs ir rimti žmonės, labai dažnai abejoja savo jėgomis. Jeigu jų planuose bręsta problema ar krizė, Jaučiai labai išgyvens ir grauš save. Skirtingai nuo didžiosios dalies žmonijos, jie neieškos kaltų ir neperkels atsakomybės ant kitų. Visų pirma Jautis kruopščiai išnagrinės savo elgesį, kad užkirstų galimybę „susimauti“ ateityje.

Neretai Jaučiai be jokios priežasties pradeda užsiimti saviplaka net ir tuo atveju, kai negali niekaip paveikti situacijos. Įgimtas perdėtos atsakomybės jausmas verčia šį ženklą žiūrėti į save pernelyg kritiškai ir reikalauti neįmanomo.

Vėžys

Save analizuojančiam Vėžiui būna sunku įtikti net sau pačiam. Jis linkęs kapstytis savo mintyse ir jausmuose, sunkiai išgyventi bet kokią nesėkmę. Jeigu staiga nutinka kas nors nenumatyta, jis labai ilgai analizuos situaciją, bandydamas rasti klaidą.

Vėžys linkęs kritiškai žiūrėti ne tik į aplinkinius, bet ir visų pirma į save. Jis nepagailės savo paties savimeilės, nusprendęs, kad padarė klaidingą pasirinkimą. Vėžys mėgsta save kankinti už apsiskaičiavimus, bet kartais pamiršta, kad neįmanoma visko padaryti idealiai.

Žuvys

Žuvys yra subtilios sielos žmonės, o tai reiškia, kad jos pernelyg emocingai išgyvena savo gyvenimo įvykius. Jeigu jos džiaugiasi – tai iš visos širdies, jeigu padaro klaidų – stipriai kenčia. Ir kenčia taip pat visu pajėgumu – baisiai ir maksimaliai.

Žuvys mėgsta užsiimti savianalize, bausdamos save už bet kokius apsiskaičiavimus. Jos gali ilgai išgyventi dėl bet kokios jų gyvenime nutikusios smulkmenos. Dažnai žuvys padaro klaidingą išvadą, kad dėl visko yra kaltos tik pačios. Bet šis ženklas ne visada sugeba blaiviai įvertinti situaciją dėl padidinti emocingumo. Kartais Žuvims reikia objektyvaus žvilgsnio iš šalies, kad suprastų, jog neįmanoma visko numatyti. Kartais verta pažvelgti į save objektyviai, kad suprastum, jog visi žmonės neidealūs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.