4 kaprizingi vyrai pagal Zodiako ženklą

Jie vis niurzgia, zyzia, skundžiasi – ir tas ne taip, ir anas. Šie vyrai ir patys nežino, ko jiems reikia, nors stereotipiškai įprasta tokį bruožą priskirti moterims.

 Vyras.<br> 123rf nuotr.
 Vyras.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 27, 2024, 1:45 PM

Gal jie tiesiog bando gauti dėmesio ir todėl taip nepakenčiamai elgiasi? Keturiems Zodiako ženklams dažnai būdinga ši savybė.

Liūtas

„Nesirengsiu šitų marškinių, jie suglamžyti, nevalgysiu šitos sriubos, joje yra svogūnų“, – sveiki atvykę į Liūtų karalystę. Galite mokytis elgesio su Liūtu taisyklių, bet jam įtikti vis tiek bus neįmanoma. Liūtas vis tiek kaprizinsis – jam pridera pagal statusą. Ir atsiminkite, net jeigu išnagrinėsite visus Liūtų pageidavimus ir atsižvelgsite į visas jų prigimties ypatybes, naudos nebus. Liūtas visada ras, prie ko prikibti, jis sukars ant jūsų visus šunis ir bus be galo laimingas. Su vyru Liūtu kartais reikia elgtis kaip su mažu vaiku.

Mergelė

Nevadinkite vyro Mergelės nuoboda už tai, kad jis dvi valandas vardijo jūsų trūkumus ir tris valandas skundėsi pasaulio netobulumu. Juk tai tiesa, o Mergelė – ne nuoboda, o kaprizingas. Tokiam teisuoliui sunku egzistuoti šioje visatoje – tai jau pasistenkite padaryti Mergelės gyvenimą labiau pakenčiamą ir nesiginčykite, o elkitės taip, kaip jis nori.

Ožiaragis

Ožiaragio atveju atsrologai primygtinai rekomenduoja iškart pasiduoti, juk galiausiai jis vis tiek pasieks savo, o jūs tiesiog iššvaistysite jėgas ir nervus. O ir po to ar jums bus lengva žiūrėti į nelaimingą savo išrinktojo veidą, kuriame atsispindi visas šio pasaulio liūdesys? Sutikite, tai ne pats maloniausias vaizdas, todėl jeigu jūsų Ožiaragis pasijuto ligoniu ir susisupęs į antklodę plonu balseliu prašo kakavos ir bandelės, neškite jam kuo daugiau. Ir dar prigriebkite jo mylimas šiltas kojinaites, kurias jau laikas išmesti – tada Ožiaragis tikrai iš pikto taps mielu ir nustos kaprizintis.

Žuvys

Esate pasirengę kiekvieną minutę klausytis skundų ir pretenzijų? Tai pirmyn pas vyrą Žuvis. Net jeigu jūs ideali ir neturite trūkumų, nesijauskite rami – Žuvys suras, o jeigu neras, sugalvos. Juk reikia pateisinti savo kaprizus. Ir apskritai, vyras nekaltas, kad gimė po Žuvų ženklu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.