4 moterys pagal Zodiako ženklą, kurios širdyje yra karalienės

Šios moterys, nepriklausomai nuo socialinės padėties, savyje turi kažką karališko. Aristokratija – jų kraujyje. Keturių Zodiako ženklų atstovės ir kitus aplink priverčia su jomis elgtis kaip su karalienėmis.

Karalienė.<br> 123rf nuotr.
Karalienė.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 30, 2024, 12:22 PM

Avinas

Moterys Avinai nuo jauno amžiaus demonstruoja karališką charakterį. Jos išskirtinai stiprios, drąsios ir protingos. Nepalenkiamas charakteris leidžia joms pasiekti bet kokius tikslus. Avinai moka vadovauti, pavaldiniams skirti teisingas užduotis. Šios valdingos moterys naudoja išties karališkus metodus: įkvėpimą, įtikinimą, įsakymus.

Anaiptol ne visi vyrai geba sudominti šio ženklo moteris. Jie turi pasižymėti tvirtu charakteriu, geležine valios jėga. Moteris Avinas būtinai panorės savo partnerį padaryti geresniu, šaunesniu. Ji minkštai valdys jo dėmesį ir tyliai stebės sužavėta, kaip veikia jos strategija. To, kuris užkariaus šią moterį, laukia aukštas socialinis statusas. Taip pat jis pelnys publikos pagarbą ir neturtingų gerbėjų pavydą.

Dvyniai

Dvynių ženklo moterims aristokratiškumas yra įgimtas. Daugumai aplinkinių jos atrodo pernelyg protingos ir pernelyg ryžtingos. Jų intelektualinis pranašumas prieš vyrus nekelia abejonių. Dvyniai mąsto šviesos greičiu, greit mokosi naujų dalykų ir su kiekviena savo gyvenimo diena tampa vis stipresnės.

Taip pat šių moterų humoro jausmas pasižymi ironija. Pastaroji savybė joms padeda išlaikyti atstumą su gerbėjais ir karštakošius pastatyti į vietą. Patekti į šios karalienės audienciją ne taip lengva. Teks pademonstruoti nemažą drąsą ir takto pojūtį. Dvyniai vertina kūrybišką požiūrį, originalius susipažinimo būdus.

Nepaisant savo padėties, jos itin retai demonstruoja atvirą jėgą. Atvirai dominuoti aplinkinių atžvilgiu joms nuobodu. Šios moterys labiau nori žaidimo su lygiaverčiu priešininku. Konkurencinėje kovoje jos demonstruoja ryškius talentus ir puikias idėjas. Norėdamos jos ras išeitį iš bet kokios situacijos. Ir viską padarys kaip įprastai – lengvai ir gražiai.

Liūtas

Liūtės praktiškai neturi trūkumų. Jų savivartės jausmas kelia tik susižavėjimą. Jos niekada sau neleidžia viešai rodyti silpnumo: viešumoje šios moterys tik spindi. Net be karūnos ant galvos jos sulaukia pagarbių aplinkinių žvilgsnių. Bet patraukti karalienės dėmesį gali tik alfa patinai.

Tą lemia Liūčių pomėgis viešai save išreikšti. Šios moterys puikiai jaučiasi prožektorių šviesoje ant raudono kilimo. Jos būtinai patenka į pirmuosius žurnalų puslapius. Totalus dominavimas yra įprasta jų būsena. Didžiulė charizma visada papildo karališką įvaizdį. Liūtės pagrįstai reikalauja sau pagarbos, diktuoja aplinkiniams taisykles. Niekam nerekomenduojama kėsintis į jų laisvę.

Skorpionas

Visi Skorpionai tarsi pažymėti karališku antspaudu. Jie kruopščiai saugo savo paslaptį, niekam neleidžia prisiartinti net per atstumą. Net atsidavusiam partneriui ne visada atskleidžia tikrosios savo kilmės paslaptį. Šioms moterims tinka šešėlinių lyderių, neformalių valdovų vaidmuo. Jos puikiai valdo kitus žmones ir svetimus pinigus.

Skorpionių elgesio maniera lengvai atpažįstama: jos vaikšto neskubiai, kalba negarsiai ir įdėmiai stebi pašnekovą. Jos gerai išanalizuoja jo jėgas dar prieš turėdamos su juo kokį nors reikalą. Silpnus ir nepastovius vyrus Skorpionai suseka akimirksniu. Priėjimą prie karališko asmens gali gauti tik valingi vyriškos lyties atstovai.

Jeigu ponia geros nuotaikos, ji gali sau leisti katės-pelės žaidimą. Tokiu atveju moteris pradeda subtiliai manipuliuoti, žmogų vedžioti už nosies. Ir vargas tam, kas nuspręs išbandyti jos kantrybę. Įgels taip, kad teks susitaikyti su nevykėlio etikete arba kardinaliai pasikeisti. Pastaruoju atveju galima net pelnyti jos pagarbą. Bet tai vis tiek negarantuoja jos palankumo. Karalienės pasitikėjimą reikia pelnyti poelgiais. Nepaisant nekokios šlovės, Skorpionai yra dideli vargstančiųjų gynėjai. Todėl dosnūs ir nesavanaudiški vyrų gestai šioje srityje gali patraukti jos dėmesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.