4 lemtingi vyrai ir moterys pagal Zodiako ženklą: jų neįmanoma pamiršti

Skyrybos su artimu žmogumi niekada nebūna lengvos, nors kartais tokia santykių baigtis neišvengiama. Kurį laiką viskas aplink primena laimingas ir nemalonias akimirkas, susijusias su buvusiais jausmais, o vietoj meilės širdyje išsikeroja ilgesys.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-02-03 13:32

Pasak psichologų, skausmo išsiskyrus stiprumas priklauso nuo buvusių santykių trukmės. Bet nemažai lemia ir asmeninės savybės. Neatsitiktinai atsirado sąvokos „lemtingas vyras“ ir „lemtinga moteris“.

Tokie žmonės sugeba įtikinti aplinkinius savo išskirtinumu ir palieka gilų pėdsaką tų, su kuriais teko suartėti, gyvenime. Astrologiniu požiūriu egzistuoja keletas tokių „nepamirštamų“ Zodiako ženklų.

Žuvys

Žuvys – pats paslaptingiausias Zodiako ženklas. Ta paslapties aura kelia nepaprastą priešingos lyties susidomėjimą, bet net ir bendras gyvenimas negarantuoja, kad šio ženklo atstovas taps „atversta knyga“. Jie nenuspėjami, moka gražiai asistuoti, neįtikėtinai emocingi ir jausmingi.

Po romano su Žuvimis sunku pradėti naujus santykius, nes visi naujosios meilės poelgiai ir veiksmai atrodys banalūs ir nesugebės sukelti tikro susižavėjimo.

Skorpionas

Šis ženklas savyje sujungia net keletą bruožų, dėl kurių jį galima pavadinti lemtingu. Visų pirma, jis puikus manipuliatorius ir puikiai pažįsta žmones. Meistriškai tampydamas už reikiamų virvučių, Skorpionas daro viską, kad pririštų prie savęs partnerį emociškai ir fiziškai.

Antra, tipiškas šio ženklo atstovas turi vidinį stuburą. Jo savarankiškumas ir nepriklausomybė tiesiog negali nežavėti. Galiausiai, Skorpionas visada kitoks. Jis gali būti griežtas ir apdairus, švelnus ir romantiškas, jausmingas ir pavydus. Mažai kas sugeba priversti išgyventi visą emocijų audrą santykiuose su vienu žmogumi.

Liūtas

Tipiški Liūtai moka padaryti įspūdį iš pirmo žvilgsnio ir pasižymi natūralia charizma. Paprastai po skyrybų su jais negatyvūs momentai greit užsimiršta, o atmintyje ilgai išlieka jų platūs mostai ir mokėjimas banalias situacijas paversti įsimenančiais įvykiais.

Neretai būtent Liūtai padaro lemtingą poveikį savo partneriams. Tai tas retas atvejis, kai po skyrybų buvę mylimieji jei ir nelieka draugais, tai bent palaiko draugiškus santykius, juk labai sunku visiems laikams atsisakyti bendravimo su tokiomis stipriomis asmenybėmis.

Šaulys

Šaulys sugeba apversti savo partnerio gyvenimą aukštyn kojom. Būdamas iš prigimties avantiūristas, jis vilioja paskui save pasitikti naujų įspūdžių. Šio ženklo atstovas nesąmoningai sukuria emocinę priklausomybę tam, kas jį įsimylėjęs, bet pats retai visiškai atsiduoda jausmams.

Paprastai skyrybos jo antrajai pusei būna netikėtos. Šaulys vieną dieną gali nuspręsti, kad santykiai jam nebereikalingi, ir tiesiog išeina ieškoti naujų, palikdamas buvusį mylimąjį visiškai pasimetusį. Be abejo, toks išsiskyrimas kelia skausmą ir nepraeina be pėdsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.