3 pikčiausios moterys pagal Zodiako ženklą

Tai moterys, kurių pyktis prilygsta atominiam sprogimui. Kartais jas vadina raganomis žiežulomis. Dažniausiai tokios pavojingos damos slepiasi po trimis Zodiako ženklais.

 Pyktis.<br> 123rf nuotr.
 Pyktis.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 6, 2024, 11:59 AM

Avinas – furija

Šio ženklo moterys išsiskiria bet kokioje draugijoje. Jų nekontroliuojamas emocijas nulemia Marsas – griaunančių konfliktų ir karo dievas. Būtent todėl Avinai impulsyvūs reikšdami savo jausmus, agresyvūs siekdami įrodyti savo požiūrį.

Šios moterys pasižymi milžiniška vidine energija: priklausymas kardinaliesiems ženklams jas taip pat pastūmėja į ryžtingus veiksmus. Ir jos negalvoja, ką mano aplinkiniai (nėra ko painiotis po kojomis, trukdyti Avinams kurti istoriją). Jos gali lengvai pereiti prie riksmų ir indų daužymo. Net trenkti vyrui joms nieko nereiškia. Savo vyriškius moterys Avinai nuolat „stumdo“. Jų pykščio protrūkiai tokie stiprūs, kad net kaimynams skauda galvas. Bet niekas nedrįsta net cyptelėti prieš šio ženklo atstoves: niekas nenori savo kailiu pajusti įsiutusio Avino pykčio galybės.

Bet nereikia manyti, kad šių karštakošių moterų niekas nemyli. Jos greitai atsitraukia, atleidžia mylimiesiems jų trūkumus ir gali padėti net pačioje sunkiausioje situacijoje. Jų akiratis gana platus, o ambicingi planai įkvepia artimus žmones grandioziniams pasiekimams. Karštos kovotojos pagreitina bet kokius procesus, meistriškai konkuruoja, pasiekia iškeltus tikslus. Kitaip tariant, geriau žaisti jų pusėje, nei prieš jas. Ignoruoti jų griežtų reikalavimų niekam nepatariama. Ir juo labiau bandyti atrasti jų silpnybes. Akimirksniu užčiaups savo garsiu balsu ir savo autoritetu.

Šaulys – galvos skausmas

Jeigu moterys Avinai nemoka kontroliuoti savo pykčio, tai Šauliai tobulai įvaldę skandalų meną. Šio ženklo moterys meistriškai valdo konfliktą nepriklausomai nuo to, kas buvo jo iniciatorius. Jos dievina viešai aiškintis santykius ir statyti oponentus į nepatogią padėtį. Jos noriai naudojasi tuo, kad kiti prisilaiko minimalių padorumo taisyklių. Šauliams jokie rėmai negalioja. Jos lengvai pereis prie asmeninių įžeidimų, jeigu kas nors leis sau peržengti ribą.

Šeimoje jos praktiškai visada užima dominuojančią poziciją. Mėgsta pamokslauti ir elgtis kaip prižiūrėtojos. Vietoj garsių žodžių naudoja grubų žeidžiantį humorą. Šioms moterims visiškai nieko nereiškia užtraukti žmogui gėdą. Vyrą visuomet laiko kovinėje parengtyje, neleidžia atsipalaiduoti. Jis turi gerbti jų laisvę, į viską žiūrėti su derama pagarba. Priešingu atvejo jo vyriškas orumas bus sunaikintas aštriais ir taikliais juokais.

Bet dažniausiai Šauliai būna aršūs savo artimųjų gynėjai. Jos niekam neleis jų skriausti net tuo atveju, jeigu jie akivaizdžiai neteisūs. Su kaimynais visada kariauja, bet kokioje eilėje užima pirmą vietą. Šios karštakošės moterys pasirengusios atsakyti į bet kokį iššūkį.

Vandenis – atominis reaktorius

Meilė nepriklausomybei kartais veda prie nepageidaujamų pasekmių. Pavyzdžiui, laisvę mylintys Vandeniai tą pačią akimirką pratrūksta, jeigu kas nors pažeidžia jų asmenines teises. Šios moterys nesusivaldo ir pavirsta į irzlias ir karštakošes. Gali lengvai pradėti didžiulį ginčą – pakanka tik vienos kibirkšties. Galingas Oro stichijos atstovių srautas išpūs ją akimirksniu.

Vandenių jėgos šaltinis yra jų planeta Uranas. Tai ekscentriškos saviraiškos planeta – poelgių, peržengiančių bet kokias taisykles. Todėl nereikia stebėtis nenuspėjamu šių moterų elgesiu. Jos gali būti klastingesnės už Skorpioną ir agresyvesnės už Aviną.

Bet konfliktas joms atneša tik nusivylimą, bes Vandenis – draugiškas Zodiako ženklas. Jeigu Šauliai iš ginčo gauna energijos antplūdį, tai šios moterys ją praranda. Bet ir taikytis su chamišku aplinkinių elgesiu jos neketina. Joms negalima primesti svetimų taisyklių, priversti ką nors daryti prieš jų valią. Šios moterys neištveria vyrų savininkiškumo instinkto. Jeigu mylimasis bandys visiems pavyduliauti, santykiams gana greitai ateis galas. Pradžioje Vandenio atstovės gali viską laikyto viduje, stoiškai valdytis. Bet anksčiau ar vėliau branduolinis Uranas privers jas plykstelėti negatyvą į aplinkinį pasaulį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.