3 Zodiako ženklai, kurie retai būna laimingi santykiuose

Kai kuriems žmonėms tiesiog nesiseka santykiai. Regis, jie turi viską, kad būtų mylimi ir laimingi, bet dėl kažkokių priežasčių taip nenutinka.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 8, 2024, 11:21 AM

Tai, pasak astrologų, priklauso nuo Zodiako ženklo.

Avinas

Legendinį Avino ūmumą sugeba atlaikyti anaiptol ne visi. Artimų žmonių nežavi ir Avinų nenoras kontroliuoti savo audringas emocijas. Dar daugiau, gindamiesi nuo Avino ženklo žmonių kiti dažnai patys juos puola. Avinai dažniau už kitus Zodiako ženklus gyvena konfliktuose. Kokia čia dar gali būti laimė.

Vėžys

Nepaisant kartkartėmis pasireiškiančio lengvabūdiškumo, Vėžys yra ištikimas. Be to, šis ženklas geba užmiršti savo interesus ir veikti vien savo artimo žmogaus labui. Taip pat Vėžiai moka be galo ilgai atleisti jiems brangaus žmogaus nusižengimus. Toks pasiaukojimas labai retai būna tinkamai įvertintas. Po šiuo ženklu gimę žmonės daugiau atiduoda, nei gauna. Nėra harmonijos.

Žuvys

Žuvų unikalumas tas, kad jos savo išrinktuosiuose sugeba įžiūrėti privalumus. Ir žavėtis (svaigintis) jais. Tačiau Žuvys nemoka atleisti nei klaidų, nei nusižengimų. Ypač artimam žmogui. Žmonės, gimę po šiuo ženklu, vargu ar pradės aiškintis ar sukels skandalą – jie tiesiog užsisklęs savo kančioje ir nusivylime. O klysta visi. Nėra idealių žmonių, kurie reikalingi Žuvims, kad jos patirtų tikrą laimę ir meilę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.