4 Zodiako ženklai, kurie visada jus palaikys ištikus bėdai

Gerai šalia turėti tokių draugų. Jeigu jūsų artimas žmogus, bičiulis ar antroji pusė gimė po kuriuo nors iš šių Zodiako ženklų, jums labai pasisekė. Tikrai turite į ką atsiremti sunkią minutę.

 Apkabinimas.<br> 123rf nuotr.
 Apkabinimas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 10, 2024, 12:59 PM

Avinas

Šis ženklas visai nesentimentalus, todėl vargu ar įkyrės su savo patarimais ir bandys išsiaiškinti jūsų liūdesio priežastį. Bet jeigu žmogus sunkią gyvenimo akimirką kreipsis į Aviną, dėl to niekada nepasigailės.

Avinai moka išklausyti, palaikyti ir būtinai padrąsinti. Jeigu paprašėte pagalbos, Avinas neatsakys, šio ženklo žmonės visada pasiruošę padaryti viską, kas jų jėgoms, jeigu prašymas neprieštarauja jų gyvenimo principams. Abejotinų veiksmų Avinas nesiims, kad ir kaip jo prašytumėte.

Vėžys

Vėžys atsikels vidury nakties, jeigu prireiks, pakeis jus darbe, duos išmintingą patarimą, surinks jums būtiną informaciją, supažindins su reikalingais žmonėmis.

Vėžys padės jums tiek, kiek jums reikės. Su viena sąlyga – Vėžio pagalba neturi kirstis su jo šeimos interesais. Vėžys geraširdis, bet šeima jam visada pirmoje vietoje.

Žuvys

Iš visų Zodiako ženklų Žuvys pasižymi didžiausia empatija. Jos jaučia jūsų skausmą. Būtinai padarys viską, kad palengvintų jūsų situaciją, paaukos laiką, jėgas, savo pozityvią nuotaiką.

Jos bus šalia, kol jums taps lengviau gyventi, ir tik tada Žuvys lengviau atsikvėps ir užsiims savo gyvenimu.

Šaulys

Šaulys – ne pats geraširdiškiausias ir mieliausias žmonėms, patekusiems į bėdą. Padės ryžtingai, sėkmingai ir metodiškai, nepamiršdamas vis jūsų padrąsinti, jeigu pamatys, kad įvyko kažkas išties rimta ir jis pajėgs jums padėti neprarasdamas savo orumo jausmo.

Šaulys nepadės, jeigu tai prieštarauja jo teisingumo principams – o jo principai saviti, apgalvoti ir iškentėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.