5 moterys pagal Zodiako ženklą, kurios nebūna geromis žmonomis

Ne kiekviena moteris gimė tam, kad keptų pyragus ir skalbtų marškinius. Ne kiekviena gali (ir nori) būti pavyzdine žmona. Štai kaip tai susiję su Zodiako ženklu.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-02-13 14:29

Dvyniai

„Ir vėl kiaušinienė!“ – niurna vyras, o žmonelė nedvejodama išverčia jo pusryčius į šiukšlinę. Ji nebuvo nusamdyta virėjos darbui. Ir apskritai, nusisamdykite tarnaitę. Dvynių moteris gimusi meilei. Ji turi spindėti, priblokšti, žavėti. Ir jei ji tą daro ne su vyru, jis pats kaltas – neįvertino.

Liūtas

Liūtė – puiki šeimininkė, ištikima draugė ir puiki meilužė. Tai kas su ja ne taip? Kodėl sutuoktinis jaučiasi nejaukiai? Todėl, kad jis „netempia“ iki jos: Saulės globotinė verta paties geriausio. Ir sutuoktinis privalo būti princas. Liūtė dūsta be kasdieninių komplimentų. Iš čia – skandalai, santykių aiškinimasis ir begaliniai reikalavimai.

Mergelė

Vyras visada pamaitintas, išlygintas, išpraustas... o akyse liūdesys. Kurgi ne – pabandyk visą laiką būti idealus. Užtat pati Mergelė laiminga ir giria vyrą draugėms. O namuose skalpuoja. Tai pastos tūbelės neužsuko, tai rankšluostį nelygiai pakabino, tai dezinfektuotis prieš suartėjimą pamiršo.

Skorpionas

Iki vestuvių ji miela, žaisminga ir žavi. Bet kai tik pase atsiranda antspaudas – saugokitės. Skorpionė iškankina vyrą pavydu – ji neįtikėtinai savininkiška. O dar ji viską daro savaip. O sutuoktinis turi būti po padu – tokiu atveju jis turi šansą būti laimingas.

Ožiaragis

Moteris Ožiaragis svajoja apie stabilumą, ir jo nori visur! Tai liečia ir daiktus: visi turi gulėti savo vietose. Ką, vyras pasitraukė nuo sofos? Ak, tai juk vyras, ne daiktas. Ožiaragė iškankina savo antrąją pusę begale priekabių ir įtarimų. Vyras kasdien turi duoti ataskaitą: kur buvo, ką veikė ir t.t.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.