5 išmintingiausios moterys pagal Zodiako ženklą

Nors logika ir protas stereotipiškai laikomi vyriškomis savybėmis, yra tokių moterų, į kurias dauguma vyrų gali tik lygiuotis.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-02-17 15:00

Penkių Zodiako ženklų atstovės pasižymi nepaprastu protu, išmintimi ir loginiu mąstymu.

Svarstyklės

Moteris Svarstyklės gana šaltakraujė ir rami net ekstremaliose ir sudėtingose situacijose. Tai padeda jai priimti pamatuotą sprendimą, nepaveiktą emocijų ir jausmų. O gana aukštas intelektas ir įžvalgus protas pranoksta bet kurį vyrą. Su amžiumi Svarstyklės tampa labai išmintingos.

Mergelė

Moteris Mergelė gyvena vien pagal savo pačios taisykles ir principus. Ji labai kritiška, taip pat ir sau. Mergelė kruopščiai analizuoja anksčiau padarytas klaidas ir niekada jų nekartoja. Kruopščiai sudaro planą ir nuosekliai veikia pasiekdama įspūdingus rezultatus.

Ožiaragis

Moteris Ožiaragis gana pragmatiška, visur ieško naudos, spręsdama klausimą pasirenka patį optimaliausią variantą. Tai gana žemiškas ženklas, turintis daug gyvenimiškos išminties.

Jautis

Moteris Jautis labai realistiškai žiūri į gyvenimą. Pinigai myli Jaučius, nes jie moka su jais elgtis – racionaliai ir apgalvotai. Jeigu reikia išmintingo patarimo – kreipkitės į Jautį.

Skorpionas

Moteris Skorpionas labai emocinga. Bet įprotis nuolat kontroliuoti savo galingą energiją išmoko Skorpionus galvoti ir nuolat analizuoti situaciją. Geležinės logikos ir šalto proto derinys su dideliu vidiniu emocingumu labai patrauklus. Skorpionai turi įspūdingą gebėjimą kontroliuoti emocijas ir priimti sprendimus, paremtus protu ir logika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.