3 Zodiako ženklai, kuriems sunku gyventi šiame pasaulyje

Gyvenimas – sudėtingas reikalas. Aktyvi, įdomi, pilna įvykių kasdienybė – privalomas laimingo ir sėkmingo žmogaus atributas. Bet ne visiems Zodiako ženklams tai pavyksta. Priežastis dažniausiai – jie patys.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 21, 2024, 11:06 AM

Vėžys

Vėžių problema – jų didžiulis neryžtingumas. Kol jie priima sprendimą, dažniausiai jis jau būna nebereikalingas – arba sprendimą priėmė kiti, arba situacija pasikeitė ir nebereikia jų dalyvavimo. Visa tai kelia dideles problemas Vėžių darbe ir gyvenime. Aplinkybės dažnai reikalauja valingai priimti sprendimą, o Vėžiai demonstruoja neryžtingumą ir atsitraukia.

Skorpionas

Skorpionai taip nuoširdžiai tiki savo teisumu ir teisingumu, kad aplink save suburia be tiek nuoširdžius fanus ir gerbėjus, kiek slaptus ir rimtus priešus – ir tai Skorpionams tampa gana rimta problema. Jų didžiulis noras rimtai žaisti taip įtraukia, kad kartais jie pamiršta, dėl ko visa tai pradėjo.

Žuvys

Žuvys taip pripratusios gyventi savo iliuziniame ir išgalvotame pasaulyje, kad kai grįžta į realųjį, jų laukia rimtas nusivylimas. Jos dažnai negali apsispręsti pačiu paprasčiausiu klausimu, todėl neretai tą daryti tenka jų antrajai pusei. Iš esmės Žuvus ne prieš atiduoti savo gyvenimą į tvirtas rankas, nors ir čia išgyvens, ar teisingai pasielgė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.