Ar turite ant rankos Saliamono žiedą? Tai ir dovana, ir misija

Pažvelkite į savo delną – ar turite štai tokią liniją? Ji vadinama Saliamono žiedu, o kartais – Jupiterio žiedu ir yra randama kaip puslankis po rodomuoju pirštu. Pasak chirologų, tokia linija rodo ypatingas psichologines savybes.

 Saliamono žiedas.<br> D.Noreikaitės iliustr.
 Saliamono žiedas.<br> D.Noreikaitės iliustr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 23, 2024, 1:04 PM

Jeigu turite Saliamono žiedą, priklausote prie žmonių, kuriems skirta pakeisti šį pasaulį ir visuomenę, prisidėti prie progreso.

Tiesa, Saliamono žiedas gali būti įvairių formų. Tai taip pat turi savo reikšmę.

Pilnas ir apvalus žiedas

Žmogus, turintis Saliamono žiedą be pertrūkių, pasižymi geru pastabumu, idealiais analitiniais gebėjimais. Jį dažnai lydi sėkmė.

Tai sau pakankami žmonės, nežinantys, kas yra abejonė, gebantys priimti greitus, kartais griežtus, bet būtinus sprendimus – tai mūsų visuomenės lyderiai.

Pusė žiedo

Žmogus, turintis pusę Saliamono žiedo, pasižymi išvystyta intuicija, mokėjimu teisingai išgirsti ir kalbėti tai, ką reikia pasakyti rimtu atveju – tai diplomatai ir psichologai, mūsų visuomenės gydytojai.

Dvigubas žiedas

Jeigu žmogus turi du Saliamono žiedus, jis moka paaiškinti tai, kas nesuprantama, lengvai mokosi, greitai prisitaiko, pasižymi puikia atmintimi ir begaline kantrybe – tai mūsų visuomenės mokytojai, prižiūrėtojai ir ganytojai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.