4 Zodiako ženklai, kurių atstovai gimė po laiminga žvaigžde

Šiems žmonėms viskas ir visada sekasi, jie visada laimingi. Kas šie laimės kūdikiai pagal Zodiako ženklą?

 Mergina.<br> 123rf nuotr.
 Mergina.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 25, 2024, 10:28 AM, atnaujinta Feb 25, 2024, 10:29 AM

Avinas

Avinai pasižymi praktiniu protu. Jie visada motyvuoti ir teisingai parenka išsikeltos užduoties sprendimą. Jie – stiprios asmenybės. Avinus globoja Marso planeta, ir šiuo atveju ji – ne karo ir konfliktų planeta, o sėkmės, veiksmo ir beribės laimės simbolis.

Vėžys

Tai vienas iš nedaugelio Zodiako ženklų, iš tiesų palaimintų laimingos žvaigždės. Net jei jų kelyje pasitaiko problemų, Vėžiai pasirenka teisingą kryptį, teisingą kelią, kad apeitų jas su mažiausiais nuostoliais. Ypač Vėžiams sekasi finansų srityje. Jie intuityviai jaučia, kur verta investuoti, o kur ne.

Liūtas

Liūtai iš prigimties labai išmintingi ir ryžtingi. Jiems nereikia laukti sėkmės, jie pasirengę patys formuoti savo likimą. Laiminga žvaigždė, po kuria jie gimė, visada kreipia Liūtus reikiama linkme. Turėdami lyderio savybių, Liūtai pripratę pasitikėti savo intuicija ir visada gauna, ko jiems reikia.

Šaulys

Šaulys – vienas laimingiausių Zodiako ženklų. Jo globėjas Jupiteris – sėkmės planeta. Jeigu kada ir pasitaiko gyvenimo kelyje negandų, Šaulys lengvai su jomis susidoroja. Šaulių likimas visada susiklosto sėkmingai ir laimingai, net ir tuo atveju, kai jie patys neprideda jokių pastangų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.