5 stiprūs Zodiako ženklai, labai bijantys būti silpni

Stiprios asmenybės dažniau už kitus kažko pasiekia versle, turi didesnę finansinę laisvę, moka valdyti žmones ir procesus. Tačiau kiekvienas jų – paprastas žmogus su savo silpnybėmis, atvira širdimi ir nuoširdžiomis emocijomis.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 27, 2024, 12:51 PM

Tiktai tą pamatyti gali tik patys artimiausi žmonės. Baimė pasirodyti silpnais, pažeidžiamais verčia pačius stipriausius žmones slėpti savo silpnybes nuo aplinkinių, paslepiant nuo jų ir didelę dalį savo asmenybės.

Kas šie žmonės pagal Zodiako ženklą?

Liūtas

Stiprus ir nepajudinamas Liūtas labai bijo pasirodyti silpnas ir neužtikrintas. Jis labai rūpinasi savo asmeniniu įvaizdžiu, tuo, kaip atrodo aplinkinių akyse. Parodyti silpnumą ir neužtikrintumą – prarasti savo reputaciją ir valdžią. Baimė pasirodyti silpnam dažnai verčia Liūtą gyventi dvigubą gyvenimą, jo silpnybes (o Liūtai – irgi žmonės) dažnai mato tik patys artimiausi žmonės.

Skorpionas

Skorpiono jėga ir pasitikėjimas kyla iš jo paties saugumo. Kruopščiai saugodamas savo paslaptis ir silpnybes Skorpionas paslepia nuo aplinkinių savo asmeninį gyvenimą. Skorpionas niekada su niekuo neaptarinės savo asmeninio gyvenimo ir savo problemų, jis meistriškai nukreips pokalbį kita tema. Skorpionas bijo pasirodyti silpnas ir bejėgis atvėręs aplinkiniams savo asmenines silpnybes ir asmeninį gyvenimą.

Dvyniai

Dvynių bendravimas – kaip veidrodis. Jie stebėtinai prisitaiko prie pašnekovo, tarsi „atspindėdami“ jo nuotaiką, mintis, norus. Tačiau „prisitaikydami“ prie pašnekovo jie meistriškai „veda“ jį, pademonstruoja išskirtinį manipuliavimo talentą ir pasiekia jiems reikalingus rezultatus – čia jie labai stiprūs. Tačiau po stipraus, sėkmingo ir išoriškai efektingo žmogaus kauke slepiasi baimė parodyti savo pažeidžiamumą. Būtent todėl Dvyniai labai retai būna savimi ir pasitiki išskirtinai tik savo artimiausiu žmogumi.

Mergelė

Mergelės jėga – jos perfekcionizmas. Ypač tai pastebima profesinėje veikloje. Absoliučiai organizuota, pasirengusi akimirksniu sureaguoti į bet kokią situaciją, kruopščiai išnagrinėjanti visas detales ir visiškai atsakinga už savo darbą ir rezultatą. Mergelė visada jus laikys pakankamai toli, neleisdama sau ir jums net minimalaus artumo ir nerodydama nė lašo nerūpestingumo. Mergelės silpnumas – jos vidinio pasaulio trapumas, jos atviros širdies liguistas jautrumas.

Jautis

Labai stiprus ženklas savo pasitikėjimu, atsparumu stresams, atkaklumu ir užsispyrimu. Jeigu Jautis priėmė sprendimą – niekas nesugebės jo įtikinti priešingai, jeigu Jautis ryžosi kokiam nors poelgiui, niekas negalės jo sustabdyti. Jautis nekenčia rodyti žmonėms savo jautrumą ir emocijas, laikydamas tai pažeidžiamumo ir silpnumo apraiškomis. Tačiau pačiam artimiausiam žmogui Jautis visada padovanos savo atviras ir grynas emocijas, sielą ir širdį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.