4 Zodiako ženklai, kurių niekaip neapgausite

Žmonėms būdinga pasitikėti, ypač kai pašnekovas kalba labai įtikinamai. Tuo naudojasi įvairūs sukčiai ir manipuliatoriai. Bet yra tokių, kurių neįmanoma apgauti. Tai – patys įžvalgiausi Zodiako ženklai.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 7, 2024, 11:38 AM, atnaujinta Mar 7, 2024, 11:41 AM

Vėžys

Vėžiai pasižymi aštriu protu ir nuovokumu. Jie vos pašnekovui pradėjus kalbėti gerai apgalvoja reikalą, į kurį jiems siūlo įsitraukti. Ir jam užbaigus savo ugningą kalbą Vėžys paprastai jau turi atsakymą – neigiamą ar teigiamą. Apgauti jo praktiškai neįmanoma – šio ženklo atstovai puikūs psichologai.

Jautis

Atsargus ir nepatiklus Jautis įdėmiai išklauso, triskart pasiginčija, dėl kai kurių momentų užduoda įtaigius klausimus. Tada paprašo kelias dienas pagalvoti ir nė už ką nesutinka leistis į jokią abejotiną aferą. Apgauti šiuos žmones neverta net bandyti. Jie siaubingai bijo rizikuoti. Kaip patrauklu bebūtų tai, kas siūloma, jeigu yra bent mažiausia rizika – Jautis atsisakys.

Ožiaragis

Nė vienam apgavikui neužteks argumentų, kantrybės ir laiko, kad apgautų užsispyrusį Ožiaragį. Ožiaragis visada turi reikalų ir negali pakęsti, kai jį trukdo, ir pripažįsta tik vienas teisingas idėjas – savo. Svetimuose reikaluose, tegul ir labai viliojančiuose, Ožiaragis atras daugybę trūkumų ir pamirš visus pasiūlymus jau po minutės.

Šaulys

Šaulys akimirksniu mintyse įvertina – ar galės padaryti tai, kam jį ragina, kokią naudą jis iš to gaus ir kas galiausiai iš viso to išeis. Jis neleis pasakyti iki galo ir apgaulės schemą supras labai greitai. Neverta bandyti apgauti tą, kuris daug protingesnis už apgaviką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.