4 Zodiako ženklai, su kuriais draugaudami turėsite problemų

Norite problemų – susidraugaukite su šių Zodiako ženklų atstovais. Savo elgesiu, žodžiais jie erzina žmones, tai daro bendravimą su jais sudėtingą ar praktiškai neįmanomą.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 14, 2024, 11:56 AM, atnaujinta Mar 14, 2024, 11:57 AM

Skorpionas

Su juo sunku rasti bendrą kalbą. Skorpionai gana egoistiški ir pasitikintys savimi, todėl gana retai leidžiasi į kompromisus. Su jais sunku susitarti, galima tik sutikti su jų sprendimu. Su jais labai sunku šeimoje – jie nekreipia dėmesio į niekieno argumentus ir nuomonę, nepriima patarimų ir prašymų.

Avinas

Jie užsispyrę ir impulsyvūs. Avinus valdo aistra: viskam – darbui, asmeniniuose santykiuose, jausmuose ir emocijose. Jie labai azartiški ir nenuspėjami. Su jais labai sudėtinga – jų gyvenimą valdo vien jų emocijos, todėl jie yra nenuspėjami ir kartais aplinkiniams tiesiog nepakenčiami.

Dvyniai

Tarsi viskas puiku: Dvyniai – puikūs draugai, dosnūs, linksmi ir nebanalūs. Bet nenuspėjami savo sprendimais ir nuomonėmis, gali nepagalvoję įžeisti. Sudėtinga prigimtis ir charakteris neleidžia jiems palaikyti ilgalaikių santykių. Aplink juos daug žmonių, kat kiekvienas iš jų – labai neilgam.

Vandenis

Išskirtiniai žmonės – jiems patinka tik savo pačių mintys, idėjos, sprendimai. Egoistai ir savimylos – su jais sunku kurti kokius nors lygiaverčius santykius. Jie gana protingi, bet nemoka kontroliuoti savęs ir savo emocijų – kartais juos labai sunku pakęsti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.