4 Zodiako ženklai, lengvai išverčiantys kailį

Jie lengvai keičia kaukes ir įvaizdžius. Šių Zodiako ženklų atstovai stebėtinai greitai prisitaiko prie naujų situacijų ir pašnekovo nuotaikos. Siekdami tikslo jie naudoja visą metodų ir priemonių arsenalą, kad įgytų pasitikėjimą, taptų „savi“, sukeltų užuojautą.

 Kaukė.<br> 123rf nuotr.
 Kaukė.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 16, 2024, 11:53 AM

Vieni tą daro dėl naudos ir „verslo“, kiti tiesiog todėl, kad su viena kauke gyventi jiems pernelyg nuobodu. Tačiau po gražia, sėkminga, besišypsančia kauke slepiasi gana pažeidžiama asmenybė.

Dvyniai

Tai tikri chameleonai. Jie puik8s psichologai, akimirksniu įvertina situaciją ir žmogų – ir prie jų prisitaiko. Jie taip greitai ir dažnai keičia savo kaukes, kad kartais neįmanoma nuspėti, kuri iš jų – tikrasis žmogaus veidas.

Jie įspūdingai greitai tampa savi bet kokioje, net menkai pažįstamoje kompanijoje, randa pokalbio temą su bet kuriuo žmogumi – bet kokio intelekto lygio, žodyno, visuomeninės padėties.

Tai stebinantys žmonės, stebėti jų transformaciją – tikras malonumas. O kad pamatytum tikrąjį Dvynių veidą, reikia būti šalia jų daug metų. Galbūt tik tada jie nusiims visas kaukes ir parodys jums save. Tikrąjį.

Svarstyklės

Tai išskirtiniai žodžio meistrai. Jie jums pasakys būtent tai, ką jūs norite išgirsti. Akimirksniu prisitaiko prie bet kokios situacijos, reaguodami į kiekvieną mažiausią savo pašnekovo reakciją. Jie be vargo įtikins jus bet kuo, bet jeigu pamatys, kad jūsų tai netenkina, įtikins priešingai.

Savo įspūdingus gabumus Svarstyklės linkusios naudoti gana proziškai – jų veikli prigimtis gimdo kalnus idėjų, bet Svarstyklės nelabai mėgsta įgyvendinti, kas sugalvota, joms paprasčiau organizuoti kitų darbą savo ir bendram labui.

Svarstyklės – puikūs vadovai: moka galvoti, motyvuoti ir pasiekti puikių rezultatų valdydamos savo komandą. Ir, žinoma, jos moka išskirtinai efektyviai vesti bet kokias derybas.

Liūtas

Visada kilnus, charizmatiškas, išdidus ir išmintingas. Bet dažnai tai tik kaukė. Padėtis visuomenėje, kurią Liūtas suformavo didelėmis pastangomis, neleidžia jam demonstruoti silpnumo, pasimetimo ir nusiminimo.

Tarp žmonių jis pasitikintis savimi, besišypsantis ir laimingas. O skausmas ir nuovargis paslėpti giliai jo pažeidžiamoje ir geroje sieloje.

Tačiau valdžios pojūtis, sąžiningumas ir gerumas – anaiptol ne kaukė. Niekas kitas, išskyrus Liūtą, nesugebės suteikti tokio užtikrintumo, saugumo ir pasitikėjimo jausmo. Globojami šio ženklo būsite absoliučiai saugūs.

Žuvys

Jos mėgsta regzti intrigas. Stebėtina empatija ir gerumas, mokėjimas neįkyriai prisiimti pašnekovo, draugų ir net priešų nuomonę, interesus ir požiūrį – visa tai sukelia išskirtinį aplinkinių pasitikėjimą.

Žmonės noriai patiki Žuvims visas savo paslaptis. Ko gero, todėl Žuvys praktiškai neturi priešų.

Jų kaukės ir persikūnijimai – tai viso labo būdas prisitaikyti prie aplinkinės tikrovės, apsaugoti savo mažą svajonių ir fantazijų pasaulį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.