3 Zodiako ženklai, kurie myli tik save

Šių trijų Zodiako ženklų atstovai taip myli save, kad neretai jų širdyje nebelieka vietos niekam kitam. Na, bet mes mylime juos tokius, kokie jie yra...

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 21, 2024, 12:41 PM

Dvyniai

Dvynių meilė sau pasireiškia paprastai – dažniausiai kitų reikalai ir problemos juos domina tik po jų pačių. Dvyniai nesiskaito su kitų prioritetais ir nuomone praktiškai niekada. Ko gero, jie gali ką nors mylėti, bet tas kas nors visada bus antroje vietoje – po savęs.

Be to, kraštutinis principingumas ir tariama laisvė neleidžia jiems leistis į kompromisus net su artimu žmogumi. Visa tai Dvyniai meistriškai slepia, bet tai nedaro gyvenimo su šio ženklo atstovais paprastesniu.

Jautis

Jaučiai, ypač moteriškos lyties – tipiško narcizai, nuolat gėrisi savimi, savo kūnu, išvaizda ir protu. Jie tiesiog įsimylėję save ir savo kūną. Net suvokdami, kad neblogai būtų numesti porą atliekamų kilogramų sporto salėje, jie laiko save idealiais.

Pažvelkite į Jaučių nuotraukas – dažniausiai ten jis vienas visame gražume ir save įsimylėjęs. Tu tokia savimeile susigyventi labai sunku. Ko gero, tai įmanoma tik labai stipriai jį mylint.

Liūtas

Ko gero, Liūtai – patys didžiausi savimylos. Ir to neslepia. Jeigu jūs nuoširdžiai nesižavėsite Liūto grožiu ir protu – jūs jo pikčiausias priešas.

Liūtai dažnai padeda aplinkiniams žmonėms, bet daro tai išskirtinai viešai, dirbdami dėl savo įvaizdžio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.