7 Zodiako ženklai, kurie visada yra teisūs

Tenka sutikti nemažai žmonių, kuria visada jaučiasi teisūs – ir niekas negali jų įtikinti priešingai. Net suprasdami, kad yra neteisūs, jie vis tiek yra teisūs. Ir dėl to kaltos tik žvaigždės. Kai kurių Zodiako ženklų atstovai niekaip neprisipažins suklydę.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 23, 2024, 11:20 AM

Ar jūs taip pat šiame sąraše?

Avinas

Jis niekada ir nė už ką neatsisakys savo pirminio požiūrio. Net tada, kai jam pačiam bus aišku, kad jis klysta. Niekada ir nė už ką – net ir kai tai kenkia jam pačiam. Juk tai jo požiūris – ir jis visada teisus. Palikite jį ramybėje – kitaip prarasite daugybę laiko aiškindamiesi aplinkybes, bet kiekvienas liksite prie savo nuomonės.

Jautis

Atkaklaus ir užsispyrusio Jaučio charakteris neleidžia jam pripažinti savo klaidų. Jaučiai nepasiduoda. Net kai atsiranda nenuginčijami ir akivaizdūs faktai. Tiesa, sveikas protas visada priimamas kaip argumentas, bet tik iš stipresnio ir autoritetingesnio žmogaus.

Dvyniai

Dvyniuose – dvi asmenybės. Ir paprastai kiekviena iš jų turi savo požiūrį. Jeigu jos pradės tarp savęs aiškintis, kuri iš jų teisi, traukitės į šalį. Jos išsiaiškins negreit, jeigu iš viso išsiaiškins. Bet kuriuo atveju, Dvyniai turi dvi nuomones, ir jos abi teisingos. Žvelgiant iš jų požiūrio taško. Jeigu Dvyniai negali išsiaiškinti patys su savimi – prisipažinimo, kad jie neteisūs, jūs tikrai nesulauksite.

Vėžys

Jeigu Vėžys pripažins savo neteisumą, jam teks ilgai atsiprašinėti ir barstytis galvą pelenais. O to daryti Vėžiai labai nemėgsta. Jiems paprasčiau galvoti, kad jie teisūs, net jeigu jie absoliučiai tiksliai žino, kad tai netiesa.

Liūtas

Liūtas pernelyg išdidus, kad būtų neteisus. Niekada nepripažįsta savo klaidų, juolab viešai. Galbūt vien tik pačiam sau, namie vienumoje jam ir kyla tokia mintis. Bet labai neilgam.

Svarstyklės

Manipuliavimas žmonėmis – vienas iš pagrindinių Svarstyklių užsiėmimų. Kaip čia nebūsi visą laiką teisus. Be to, priklausomai nuo situacijos, tiesa gali būti skirtinga, o kartais ir absoliučiai priešinga. Svarbi ne tiek tiesa, ir juolab ne absoliuti tiesa – svarbu priversti jus elgtis taip, kaip reikia joms. O dėl šito reikia meistriškai vaidinti įsitikinimą savo teisumu.

Žuvys

Išdidumas ir noras atkreipti į save dėmesį, jeigu mano, kad jas nepakankamai gerai pastebi, – štai kas neleidžia Žuvims pripažinti savo neteisumo. Jos iki galo laikysis savo tiesiog šiaip, visų piktumui. Ir nebandykite jų įtikinti kitaip, išklausykite, sutikite ir elkitės taip, kaip nuspręsite patys. Iš principo Žuvų daugiau nebedomina ši problema, situacija, juk jas išklausė ir skyrė joms pakankamai dėmesio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.