Romantiškiausi ir labiausiai mylintys Zodiako ženklai

Be meilės mūsų gyvenimas būtų nuobodus ir prėskas. Tačiau patį jausmą paaiškinti sunku. Mūsų jausmus įrodo poelgiai, kuriuos esame pasirengę atlikti dėl mylimo žmogaus. Meilės prisipažinimai, pasimatymai, netikėtos dovanos – tai tik meilės santykių atributika, bet nemažai žmonių nepripažįsta net tokių smulkmenų.

 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 9, 2024, 12:14 PM

Astrologai išsiaiškino, kad kai kurių Zodiako ženklų atstovus net erzina tokie dalykai. Sužinokite, kurie Zodiako ženklai nemėgsta saldybių, o kurie sugeba mylėti ir atvirai rodyti savo jausmus.

Avinas

Nors Avinai neturi nieko prieš rimtus santykius, jie taip pat yra ir ciniški pragmatikai. Šio ženklo atstovai neatstums mylimo žmogaus, bet ir romantiškų poelgių bei skambių prisipažinimų iš jų laukti neverta. Jūs nusipelnysite jų ypatingo dėmesio tik tuo atveju, jeigu jie supras, kad be ypatingų pastangų nesugebės užkariauti jūsų širdies. Santykiuose su Avinu jūs turite būti neišsprendžiama mįsle. Kai tik jis pažins visas jūsų vidinio pasaulio paslaptis, iš karto praras susidomėjimą jumis.

Jautis

Romantikos srityje šio ženklo atstovai pasyvūs. Vargu ar Jautis jums po langu dainuos serenadą ar pakvies jus į pasimatymą oro balione. Net jeigu jis bus kupinas jausmų, jūs to nepamatysite. Jūs galėsite iš jo gauti kuklią puokštę ar pakvietimą į restoraną, bet tikėtis ko nors daugiau neverta. Jaučiai mano, kad tai tik tuščias laiko švaistymas. Rūpestis mylimu žmogumi jiems kur kas svarbiau.

Dvyniai

Dvyniai retai daro romantiškus poelgius ir nereikalauja jų iš savo partnerio. Kartais vidinė energija ir ekstremalių dalykų trauka juos pastūmėja padaryti ką nors neįprasta, bet paprastai tai arba vakarienė žvakių šviesoje, arba bendra kelionė į kitą šalį. Iš to seka išvada, kad kartais Dvyniai pernelyg banalūs, bet kartais sugeba nustebinti mylimą žmogų. Nepaisant to, romantika Dvyniams nėra svarbiausia santykių dalis.

Vėžys

Iš prigimties Vėžiai – romantikai. Šio ženklo vyrai gali būti narsūs riteriai, trokštantys užkariauti mylimosios širdį. Moteris Vėžys atvirai neprisipažins savo jausmų, bet ryškūs poelgiai liudys jos požiūrį į mylimą vyrą. Šiam Zodiako ženklui meilė – tai tikslas, ir siekti jo jie pasirengę bet kokiais būdais, net jeigu dėl to reikės ištisas paras stypsoti prie savo mylimo žmogaus namų.

Liūtas

Jeigu Liūtas sugebės iš tiesų įsimylėti, apie savo jausmus netylės. Jo dėmesys nebus banalus ir primityvus, jis sugebės įrodyti jums, kad jo gyvenime užimate ypatingą vietą. Liūtams patinka dovanoti dovanas, prisipažinti meilę, organizuoti originalius pasimatymus, bet negalvokite, kad jie ir iš jūsų pareikalaus to paties. Šis ženklas mėgsta maudytis šlovės spinduliuose ir mėgsta dėmesį, vadinasi, mainais už romantiškus poelgius iš jūsų nepareikalaus to paties.

Mergelė

Mergelės geba romantiškai elgtis, bet tol, kol tai nepaliečia jų biudžeto. Kai santykiai su šiuo ženklu yra pradinėje stadijoje, viskas puiku. Nebrangios dovanėlės, kuklūs dėmesio ženklai, užtat garsūs meilės prisipažinimai – šių atributų Mergelės nepašykštės. Kai tik pereisite į naują santykių lygmenį ar net pradėsite kartu gyventi, jūsų jausmai vienas kitam taps tik stipresni, o štai romantikos jūsų gyvenime liks kur kas mažiau.

Svarstyklės

Svarstyklės padarys viską, kad mylimas žmogus būtų laimingas. Šio ženklo atstovas pasistengs jūsų gyvenimą padaryti maksimaliai lengvą. Jeigu jūs pavargote ir tingisi gaminti, mylimas žmogus nusives jus į brangų restoraną. Jeigu panorėsite leistis į kelionę, jau ryte ant staliuko šalia jūsų lovos gulės bilietai į tolimą šalį. Jeigu norėsite pabūti vienatvėje, jūsų antroji pusė tučtuojau paliks jus vienus. Kam nors pasirodys, kad taip tiesiog nebūna, bet Svarstyklių atveju tai visiškai realu.

Skorpionas

Skorpionai užima pirmą vietą pačių neromantiškiausių Zodiako ženklų reitinge. Bet tai nereiškia, kad jie nesugeba ryškiai išpažinti jausmų, tiesiog toks prisipažinimas gali šokiruoti kuklius ir pažeidžiamus žmones. Žinoma, jūs sulauksite iš jų neįprastų poelgių ir gražių žodžių, bet ne visada tai reiškia, kad jie norės jums papasakoti apie savo meilę. Rimti santykiai Skorpionus jaudina paskutinėje vietoje, o štai trumpo, bet aistringo romano siekis privers juos pasistengti.

Šaulys

Šio ženklo atstovai labai romantiški. Jie gali surengti vakarienę prie žvakių, pakviesti į romantišką pasivaikščiojimą, taip pat kiekvieną dieną jus apipils įspūdingomis gėlių puokštėmis. Bet visa tai vyks iki tam tikro momento. Kai tik Šaulys supras, kad savo poelgiais jau užkariavo jūsų širdį, jo įkarštis atvės. Dėmesio ženklai taps daug retesni, o jūs vis dažniau leisite laiką atskirai. Kai aistra sumažėja, Šauliai liaujasi būti romantikais ir įsimylėjusiais, o virsta uždarais ir nuobodžiais.

Ožiaragis

Jeigu laukiate, kad Ožiaragis bus su jumis švelnus ir romantiškas, vadinasi, tuščiai švaistote laiką. Šio ženklo atstovus erzina bet kokie romantiški veiksmai. Vyras Ožiaragis jums padovanos puokštę tik tuo atveju, jeigu atsiras svari priežastis. Moterys taip pat nemato reikalo ruošti romantišką vakarienę tiesiog šiaip. Poroje su šiuo Zodiako ženklu būna labai nelengva, juk kartais sunku suprasti, ar jis slepia savo jausmus, ar jie jau iš viso atšalo.

Vandenis

Vandeniai nėra rimtų santykių šalininkai, bet jeigu jie vis dėlto sugebėjo atrasti savo meilę, partneriui tikrai netrūks romantikos. Šiam Zodiako ženklui būdingas egocentrizmas, bet dažniausiai jie mąsto nestandartiškai. Gėlės, saldainiai, vakarienė restorane, pasivaikščiojimas parke – Vandeniams tai šabloniški dėmesio ženklai. Jeigu jie neras būdo nustebinti mylimą žmogų, iš viso nieko nedarys. Būdamas romantiškai nusiteikęs, Vandenis sugeba atlikti visiškai nestandartinį poelgį, kuris jums paliks nepamirštamus įspūdžius.

Žuvys

Pats romantiškiausias Zodiako ženklas yra Žuvys. Net mažiausias jausmų pasireiškimas gali ištirpdyti jų širdį, ir šiuo atveju jos neliks skolingos. Šio ženklo atstovas netylės apie savo meilę ir ras tūkstančius būdų jums apie tai pasakyti. Tokių poetiškų prisipažinimų jūs neišgirsite iš jokio kito žmogaus. Žuvys sugeba nustebinti savo poelgiais, dovanoti meilę ir rūpestį, bet jeigu nepastebės abipusiškumo iš jūsų pusės, iš karto liausis stengtis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: esminiai pokyčiai Vilniaus oro uoste